<br />
<b>Notice</b>: Undefined variable: slice_title in <b>/var/userdata/web/ayurvedaoktatas.hu/website/www/templates/rt_enigma/overrides/mod_rokgallery/templates/showcase/default.php</b> on line <b>35</b><br />
<br />
<b>Notice</b>: Undefined variable: slice_title in <b>/var/userdata/web/ayurvedaoktatas.hu/website/www/templates/rt_enigma/overrides/mod_rokgallery/templates/showcase/default.php</b> on line <b>35</b><br />

Ayurvédikus babamasszázs oktatói tanfolyam

Tanítsd meg Te a mamákat az ayurvédikus babamasszázsra!

Ayurvédikus masszázstanfolyamok

A masszázsok királynőjét neked is ismerned kell!

képzések

Tanfolyamok

Ahol nem csak technikát tanulsz, hanem az életet is!


rólunk

Az Ayurvédia

Ismerj meg minket, céljainkat, hitvallásunkat és munkáinkat!

eoktatas

Online lehetőségek

Közelebb hozzád, híd közted és a céljaid közt!


kelet

Nepál - India

Ahol megtaláltam a szépséget.. és ahol megtaláltam a tudást...

Érdekességek

Oldalunkon számos érdekes írást találsz az Ayurvédával kapcsolatban. Talán neked is segítenek megérteni, hogy napjainkban miért növekszik annyira az Ayurvéda rajongók népes támora!

Bővebben

Ayurvédikus kismama masszázstanfolyam

Ayurvédikus szépségápolás tanfolyam

Legközelebb: 2021. szeptember 1-től

Az ayurvédikus szépségápolás holisztikus szemléletű szépség és egészségmegőrzés. Indiában évezredek óta őrzik a szépség testi és lelki forrásainak titkait, melyet ayurvédikus kozmetikai tanfolyamunkon elsajátíthat az érdeklődő.

Az ayurvédikus személyiségelméletek elmélyült pszichológiai rendszere lehetővé tesznek mindenkit arra, hogy a szépség fogalmát és annak megőrzése egyedileg értelmezhetővé váljon és ez az egyediség egyéni szépségterápiát kínál annak végzőjének.

Ayurvédikus kozmetikai tanfolyamunk célja bemutatni, hogy természetes eszközökkel milyen hatékonyan lehet ápolni a szépséget.

 

Az ayurvédikus szépségápolási tanfolyam résztvevői megismerhetik az Ayurvéda természetes szépségápolási kozmetikumait, speciális szépségápolási fogásait, illetve azokat a praktikákat, amelyek alkalmasak arra, hogy az arc és dekoltázs bőre, valamint a haj visszanyerje és megtartsa rugalmasságát, szépségét. 

A gyakorlati képzés során az alábbi fogásokkal ismerkedhetnek meg a résztvevők: Ayurvédikus  fej-, nyak-vállöv-, arcmasszázs, bőrtisztítás, tonizálás, arcpakolás, gyógynövényes gőzölés, bőrradírozás, hidratálás lépései. 

Az eljárások különlegessége abban rejlik, hogy a kezelések ayurvédikus elvek szerint megállapított test- , haj-, köröm- és bőrtípusnak megfelelően, egyénre szabottan kerülnek meghatározásra. 

Mivel az ayurvédikus arcápolás személyreszabott, ezért az ayurvédikus kozmetikai tanfolyam részét képezi az ayurvédikus test- és személyiségtípusok elemzése, az ayurvédikus bőrtípusok analizálása, hogy a kezelések az adott személy bőrének kihívásaihoz legyenek igazíthatók. 

Az ayurvédikus kozmetikai, szépségápolási tanfolyamot ajánljuk: 

 1. Kozmetikus szakembereknek, akik szeretnének új szolgáltatással kedveskedni ügyfeleiknek és lépést tartani az újkori trendekkel

 2. Ayurvédával foglalkozó szakembereknek, akik masszázs-, vagy egyéb ayurvédikus ismereteiket szeretnék kiegészíteni az bőr-és arcápolás, a szépség megőrzésének vagy helyreállításának praktikáival

 3. Alternatív mozgás- és masszázsterapeutáknak, akik hívei a holisztikus gyógymódoknak.

 4. Bárkinek, aki szeretné jobban megismerni önmagát, szeretne az egészség és a szépség fogalmával megismerkedni és megvalósítani életében 

Mivel a tanfolyamon való részvételnek nem feltétele kozmetikusi előképzettség, részt vehet rajta mindenki, aki otthon, a mindennapi szépségápolásban szeretné kamatoztatni az elsajátítható ismereteket. 

Az Ayurvédikus kozmetikai tanfolyam 3-8 fős kiscsoportokban történik. A tanfolyamon mindenki kap bemutatót is a tanult szépségápolási kezelésekből, hogy ismerje meg, mit érezhet a leendő vendége a kezelés során.

 

Az ayurvédikus kozmetikai tanfolyam elméleti és gyakorlati moduljai   

A tanfolyam során az elméleti képzés Online történik, saját ütemezésű képzés keretén belül. Ez azt jelenti, hogy a résztvevő a megadott időkeretben szabadon hallgathajta meg számítógépén, mobiltelefonján stb. az elméleti tananyag fejezeteit. A folyamatos ismétlés és újrahallgatási lehetőség segíti az elmélet hatékony elsajátítását.

A gyakorlati képzés személyesen történik az Ayurvédia Hamzsabégi úti stúdiójában.

Az ayurvédikus szépségápolás tanfolyamot 3 kisebb kurzusra osztjuk. Az első kettő kurzus önmagában is látogatható, a 3. kurzuson pedig csak azok vehetnek részt, akik az első 2 tanfolyamot sikeresen befejezték, annak gyakorlati és elméleti tudását naprakészen őrzik.

A tanfolyamot felépítő 3 kurzus:

 1. Ayurvédikus Fejmasszázs tanfolyam (online elmélet + 2 nap gyakorlat személyesen): ezen képzésen az ayurvédikus Shiroabhyanga masszázs gyakorlatát sajátíthatja el a résztvevő, mely a fej- nyak-vállöv-, arc masszázs rituáléja. A gyakorlatot  tanulók egymáson sajátítják el. A képzés elméleti részében az Ayurvéda alap filozófiájáról, valamint az ayurvédikus alkatokról hallhat a résztvevő előadásokat. A kurzus tanfolyamzáró teszttel zárul, melynek kitöltése online történik, mely 60%-os teljesítéstől éri el a megfelelt szintet.

  A legközelebbi tanfolyam induló dátuma: 2021. szeptember 1. További részletek a képzésről itt olvashatók: https://ayurvedaoktatas.hu/index.php/felnttkepzes/ayurvedikus-fejmasszazs-tanfolyam

2. Marma csikitsza tanfolyam (online elmélet + 2 nap gyakorlat személyesen): a tanfolyam fókuszában az arc marma pontjainak masszázsa áll. A gyakorlat során saját élményt is kap a résztvevő a kezelésmenetből. A kurzus elmélete során kitérünk az arcbőr ayurvédikus jellegeire, a marma pontok elméletére. A tanfolyam zárásaként egy tanfolyamzáró tesztet szükséges a résztvevőknek online kitölteniük mely 60%-os teljesítéstől felelt meg.

A következő tanfolyam induló dátuma: 2021. szeptember 22. További részletek a képzésről itt olvashatók: https://ayurvedaoktatas.hu/index.php/felnttkepzes/marma-csikitsza-arc-tanfolyam

3. Az ayurvédikus szépségápolás alapjai (online elmélet + 2 nap gyakorlat személyesen): a tanfolyam egy igazi wellness élményt ad a résztvevőknek. Megismerkedünk az arcápolás lépéseivel és ki is próbáljuk azokat. Igazi ínyencség azoknak, akik szeretnek növényekkel alkotni!

Figyelem! A 3. kurzus gyakorlatát hivatalosan csak végzett kozmetikusok alkalmazhatják praxisukban. Nem kozmetikusok pedig csak saját magukon, barátaik, családtagjaik körében egyéni felelősségre. Mindemellett ez a fejezete a szépségápolásnak a saját bőrápolás gyakorlatának kialakításában elengedhetetlen ismereteket tartalmaz.

A következő tanfolyam induló dátuma: 2021. október 18.

 

Hasznos információk a szépségápolási tanfolyamról   

Az ayurvédikus szépségápolás tanfolyam záróvizsgával zárul. A záróvizsga online elvégezhető írásbeli vizsgából áll. A záróvizsga sikeres teljesítése feltétele a Tanúsítvány kiállításának, mely hivatalos munkavégzésre jogosít fel.

A záróvizsga díját a tandíj magába foglalja.

Amennyiben a résztvevő nem szeretne záróvizsgát tenni, úgy a tanfolyamon való részvételről látogatási bizonyítványt állítunk ki.

A tanúsítvány kiadásának feltétele:

-       a résztvevő jelenléte a tanfolyami óraszám legalább 80%-án

-       a vizsgadíj befizetése

-       a záróvizsga (írásbeli, gyakorlati) megfelelt szintű teljesítése legkésőbb a tanfolyam befejezése utáni 1 éven belül, szabadon választott vizsgaidőszakban. 

A tanfolyam időtartama: 35 óra gyakorlat +10 óra elmélet. A gyakorlati tanfolyami napok száma: 6 nap. A képzést 3*2 nap alatt  bonyolítjuk le.


A tanfolyamra való jelentkezés menete 

A tanfolyamon való részvétel feltételei a következők:

 1. A jelentkezési lap kitöltése és visszaküldése e-mailen (info Kukac ayurvedia.hu)

 2. A tanfolyam első részletének (40 ezer Ft) befizetése postai csekken, személyesen (előzetes időpontegyeztetést követően Oktatási központunkban), vagy bankszámlára befizetve (a jelentkezési lapon feltüntetett számlaszámra)

 3. Középfokú iskolai végzettség megléte (mely lehet szakmunkásképző bizonyítvány, érettségi vagy szakközépiskolai érettségi) 

 4. Kozmetikusok esetében a kozmetikusi tanúsítvány/oklevél fénymásolata

Gyakorlati képzési napok (2021)

 • szeptember 16-17
 • október 7-8
 • november 8-9

 

Részletfizetés 

A képzés ára: 115.000 Ft. Azért, hogy tanfolyami résztvevőinknek megkönnyítsük a tanfolyami díj kiegyenlítését, maximum 3 részletben engedélyezzük a részletfizetést. Valamennyi részlet kiegyenlítése a soron következő tanfolyami alkalom 1. napján esedékes. 

A részletfizetés feltétele: az 1. tanfolyami alkalommal a részletfizetést igénylő másolatot hoz személyi igazolványáról és lakcímkártyájáról. 

Kedvezmények

‒        egy összegű fizetés esetén 7% a tanfolyam díjából

‒        korábban nálunk végzett hallgatóknak 7% kedvezmény a tanfolyami díjból

‒        5.000 Ft kedvezmény, ha jelentkezését 3 héttel a tanfolyam kezdete előtt teljesítette (jelentkezési lap + előleg befizetése)

‒        5.000 Ft kedvezmény, ha hoz magával még valakit a tanfolyamra a résztvevő

Figyelem! a kedvezmények össze nem vonhatók!

Szeretettel várunk tanfolyamunkra!

 

Ayurvédát csak autentikus forrásból!

Ha Ayurvédát szeretnél tanulni, kérlek, gondolkodj el azon, hogy mi a célod vele. Magadévá szeretnéd-e tenni hitelesen az Ayurvéda komplex tudományát, hogy legjobb tudásod szerint segíts más embereken, vagy csak betanított munkásként pénzt szeretnél „gyártani”.  Ha az első célt választottad, akkor érdemes autentikus forrástól tanulnod.

Bővebben ...

Rólunk mondták

Az Ayurvédáról - másként

Mesélek arról, amiért itt vagy :)

Sokan próbálták már megfogalmazni előttem az Ayurvéda lényegét, természetét.

Hogyan is lehetne szavakba önteni valamit, ami ennyire komplex, holisztikus és egyedülálló?

Bővebben ...

Közösségi oldalaink

Megtalálsz minket a Facebbok és Instagram felületein is:

@ayurvedia néven

Gyere és csatlakozz hozzánk ott is :)

Alt. Ayurvéda Mentor képzés

Szeptember 30.

Alkatelemző tanfolyam

Július 22.

Babamasszázs oktató képzés

Június 17.

Ayurvédikus masszázstanfolyam

Augusztus 26.

Záróvizsga dátumok 2024

Július 8  (jelentkezési határidő: június 17)

 

Online vizsgaalkalom!