<br />
<b>Notice</b>: Undefined variable: slice_title in <b>/var/userdata/web/ayurvedaoktatas.hu/website/www/templates/rt_enigma/overrides/mod_rokgallery/templates/showcase/default.php</b> on line <b>35</b><br />
<br />
<b>Notice</b>: Undefined variable: slice_title in <b>/var/userdata/web/ayurvedaoktatas.hu/website/www/templates/rt_enigma/overrides/mod_rokgallery/templates/showcase/default.php</b> on line <b>35</b><br />

Ayurvédikus babamasszázs oktatói tanfolyam

Tanítsd meg Te a mamákat az ayurvédikus babamasszázsra!

Ayurvédikus masszázstanfolyamok

A masszázsok királynőjét neked is ismerned kell!

képzések

Tanfolyamok

Ahol nem csak technikát tanulsz, hanem az életet is!


rólunk

Az Ayurvédia

Ismerj meg minket, céljainkat, hitvallásunkat és munkáinkat!

eoktatas

Online lehetőségek

Közelebb hozzád, híd közted és a céljaid közt!


kelet

Nepál - India

Ahol megtaláltam a szépséget.. és ahol megtaláltam a tudást...

Érdekességek

Oldalunkon számos érdekes írást találsz az Ayurvédával kapcsolatban. Talán neked is segítenek megérteni, hogy napjainkban miért növekszik annyira az Ayurvéda rajongók népes támora!

Bővebben

Kérdések és válaszok az Online tanulásról

 

Technikai jellegű kérdések

 1. Mire van szükségem az online tanuláshoz?

Amire szükséged lesz: jól működő asztali számítógépre, laptopra, Tabletre, I-pad-re vagy okos mobiltelefonra.

 1. Milyen internet böngészővel tudom a videókat a leggördülékenyebben lejátszani a videós előadásokat?

A legbiztosabban Mozilla Firefox, Chrome böngészőkkel tudod a videókat lejátszani. Más böngészőkkel is működnek a videók, de ezeket használják leggyakrabban a tanulók.

 1. Megakadt egy videó a lejátszás során. Mit kell tennem ilyenkor?

Amennyiben ezt tapasztalod, töröld ki a böngészési előzményeket és a cookies-okat. Ez a legtöbb esetben megoldja a problémát. Ha netán mégsem, válts internet böngészőt, sokszor ez is gyógyír a problémára.

 1. Kinek érhető el az Ayurvédia online oktatási felülete?

Azon jelentkezők részére, akik előzetesen kitöltött jelentkezési lappal és az első vagy teljes tandíj befizetésével megerősítették részvételi szándékukat.

 

Tanulási haladás és várható tesztek

 1. Milyen egységekből épül fel az online tananyag?

A tanulásodat videós hanganyagokkal, letölthető írásos jegyzetekkel, letölthető fogalomtárral, illetve a tudásszintedet felmérő ellenőrző kérdésekkel támogatjuk. Ezenkívül előre kommunikált időpontban online konzultációkon is résztvehetsz, ahol van lehetőségünk személyesen is kapcsolódni, illetve választ kaphatsz a tanulás során felmerülő kérdéseidre.

 1. Mikor vannak az online tanórák?

Nincsenek tanórák, azaz: az oktatási anyagokat az Ayurvédia online oktatási felületén bármikor elérheted, azaz saját időbeosztásod szerint, egy meghatározott időkereten belül szervezheted a saját tanulásodat. Ennek előnye, hogy szabadon beoszthatod, mikor tudsz kényelmesen, zavartalanul tanulni, mert a videós tananyagok folyamatosan a rendelkezésedre állnak. Éberségre azonban szükséged van, hogy a nagy kényelemben valóban szánj időt a tanulásra.

 1. Milyen hosszúk a videók?

A tananyag modulokból, nagyobb tananyagegységekből épül fel. Mindegyik videó 5-10 hang alapú videót tartalmaz (a tananyag nagyságától függően), mely videók egyenként 20-40 percesek.

 1. Mennyi tanulásra van szükségem napi szinten?

Az egyes modulok tanulmányozására meghatározott időkeret áll rendelkezésedre, amely általában 3-4 hét. Ha minden nap legalább fél órát tanulsz, hallgatod a tananyagot, akkor nem csak a videók végére tudsz érni, hanem ismétlésre is marad időd. Sőt, a tananyaghoz mellékelt írott jegyzet segítségével is lesz még időd memorizálni a modulzáró vizsgáig az adott fejezet tudásanyagát.

 1. Meddig érthetőek el az adott kurzus videós tananyagai?

Az online tananyag az egész kurzus ideje alatt elérhetőek. Azok a modulok is, melyekből már tettél modulzáró vizsgát. A tanfolyam zárását követő 1 hónapig még szintén hozzáférhetsz a tananyagokhoz, ezt követően azonban már csak a letölthető jegyzetek állnak a rendelkezésedre, melyeket korábban lementettél magadnak.

 1. Miért szükségesek a modulzáró tesztek? Nem elég csak meghallgatni a tananyagot?

Valaminek a meghallgatása még nem jelenti azt, hogy meg is tanultad a tananyagot. Azért, hogy értékes és élő tudásod legyen, az Ayurvéda alapjait szükséges megtanulnod. A modulzáró tesztek sikerességét biztosítja, ha memorizálod is a tudást. A modulzáró tesztek megmutatják neked, hol is tartasz a tananyag elsajátításában.

 1. Mitől lesz sikeres egy modulzáró teszt?

A modulzáró teszt sikeresnek tekinthető a tesztkérdések minimum 60%-ra adott helyes válasz által. A teszt sikerességét támogatják az egyes fejezetek végén található ellenőrző kérdések, melyek felkészítenek a modulzáró tesztekre. Az ellenőrző kérdések stílusa megegyezik a modulzáró vizsgán szereplő kérdések stílusával. Így mindenképpen érdemes végighaladnod az ellenőrző kérdéseken is, melyek megválaszolása visszajelzés részedre, hol kell még a tudásodat esetleg erősítened.

A modulzáró teszt sikerét támogatják az előre meghirdetett időpontban zajló konzultációs lehetőségek is, melyek szinté online zajlanak. Itt kaphatsz választ a tanulás során felmerült kérdéseidre.

 1. Mi történik akkor, ha egy modulzáró teszt nem sikerült?

A modulzáró teszt sikertelen, amennyiben az elérhető pontszám 60%-át nem teljesítetted. Ebben az esetben pótvizsgát szükséges elvégezned, melynek már van pótdíja (míg az első modulzáró tesztek díját a tandíj tartalmazza).

 1. Mennyi időm van a képzés befejezésére?

A kurzusidő tanfolyamonként változó. Átlagosan egy kurzus 2-4-7 hónap időtartamú. Elképzelhető, hogy indokolt esetben halasztást kérsz, viszont a kezdő naptól számított 1 éven belül a képzés zárásaként egy záróvizsgát szükséges teljesítened. Amennyiben kicsúszol az 1 éves időkeretből, úgy a kurzus ismétlése szükséges. Természetesen ennél többet is tudsz halasztani, indokolt esetben. Az egyes tanulói kihívásokat igyekszem rugalmasan kezelni, kérlek, fordulj hozzám bizalommal, ha nagyobb a tanulási nehézséged, mint amiről itt most általánosságban olvashattál.

Ayurvédát csak autentikus forrásból!

Ha Ayurvédát szeretnél tanulni, kérlek, gondolkodj el azon, hogy mi a célod vele. Magadévá szeretnéd-e tenni hitelesen az Ayurvéda komplex tudományát, hogy legjobb tudásod szerint segíts más embereken, vagy csak betanított munkásként pénzt szeretnél „gyártani”.  Ha az első célt választottad, akkor érdemes autentikus forrástól tanulnod.

Bővebben ...

Rólunk mondták

Az Ayurvédáról - másként

Mesélek arról, amiért itt vagy :)

Sokan próbálták már megfogalmazni előttem az Ayurvéda lényegét, természetét.

Hogyan is lehetne szavakba önteni valamit, ami ennyire komplex, holisztikus és egyedülálló?

Bővebben ...

Közösségi oldalaink

Megtalálsz minket a Facebbok és Instagram felületein is:

@ayurvedia néven

Gyere és csatlakozz hozzánk ott is :)

Alt. Ayurvéda Mentor képzés

Március 18.

Kismama masszázsképzés

Április 25.

Babamasszázs oktató képzés

Április 29.

Ayurvédikus masszázstanfolyam

Április 25.

Ayurvédikus Fejmasszázs tanfolyam

Május 6.

Záróvizsga dátumok 2024

Február 15  (jelentkezési határidő: január 24)

 

Valamennyi Online vizsgaalkalom!