<br />
<b>Notice</b>:  Undefined variable: slice_title in <b>/var/userdata/web/ayurvedaoktatas.hu/website/www/templates/rt_enigma/overrides/mod_rokgallery/templates/showcase/default.php</b> on line <b>35</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Undefined variable: slice_title in <b>/var/userdata/web/ayurvedaoktatas.hu/website/www/templates/rt_enigma/overrides/mod_rokgallery/templates/showcase/default.php</b> on line <b>35</b><br />

Ayurvédikus babamasszázs oktatói tanfolyam

Tanítsd meg Te a mamákat az ayurvédikus babamasszázsra!

Ayurvédikus masszázstanfolyamok

A masszázsok királynőjét neked is ismerned kell!

képzések

Tanfolyamok

Ahol nem csak technikát tanulsz, hanem az életet is!


rólunk

Az Ayurvédia

Ismerj meg minket, céljainkat, hitvallásunkat és munkáinkat!

eoktatas

Online lehetőségek

Közelebb hozzád, híd közted és a céljaid közt!


kelet

Nepál - India

Ahol megtaláltam a szépséget.. és ahol megtaláltam a tudást...

Érdekességek

Oldalunkon számos érdekes írást találsz az Ayurvédával kapcsolatban. Talán neked is segítenek megérteni, hogy napjainkban miért növekszik annyira az Ayurvéda rajongók népes támora!

Bővebben

Cégtörténet

Cégtörténet

2006

A gyógymasszőri képesítés megszerzését követően (2006, Oktáv Rt.) egyszemélyes vállalkozásként Horváth-Kovács Diána megkezdi masszőri tevékenységét saját otthonában egy masszázsra kialakított helyiségben.

2006 májusában fél éves indiai tanulmányút az Ayurlife Positive Health- and Research Institute (Mumbai) ayurvédikus klinika vezetésével. A tanulmányút fő témakörei: ayurvédikus gyógyító filozófia, ayurvédikus masszázsterápiák, ayurvédikus méregtelenítő terápiák, ayurvédikus kozmetikai kezelések, jóga tanulmányok folytatása. Ayurvédikus terapeuta képesítés megszerzése a tanulmányút során.

2007

Ayurvédikus masszőri tevékenység és ayurvédikus masszőrképzések indulása. Ayurvédikus masszázsképzések szervezése felkérésre (Watpomáz, Kakadu wellness szálló és a hévízi Hotel Palace, masszőreinek részvételével)

2008

A kezdeti egy szobából önálló otthonba költözik a leendő Masszázs-és Oktatóközpont. Egész évben folyamatos masszőrképzések.

Az év végére a Közép-Magyarországi Munkaügyi Központ regisztrálta ayurvédikus képzéseinket. Az ayurvédikus oktatások elvégzésével elsőként szolgáltat cégünk alapfokú szakmai képzést.

Elindult az ayurvedika.hu ayurvédikus ismeretterjesztő portál az Ayurvéda népszerűsítésének érdekében. Egész évben folyamatos felnőttképzések szervezése és megrendezésre, többek között a hévízi mindkét Danubius Health Spa masszőrei részére.

2009

A média is felfigyel az Ayurvédára. Zoltán Erika Café c. műsorába meghívott vendégként az ayurvédikus babamasszázsról beszélgettünk. 2009 tavaszától a Femina.hu női portálon ayurvédikus szakértői feladatok betöltése.

2009-ben új ayurvédikus oktatással bővült oktatásaink köre: ayurvédikus babamasszázs oktatói képzés indul ez év nyarán. Az ayurvédikus babamasszázs egy új babaápolási és nevelési irányzat Magyarországon, melyet jelenleg csak az Ayurvédia, Ayurvédikus Masszázs- és Oktatóközpontban lehet elsajátítani.

2010

A nagy átalakulások és megújulások éve. Kovács Szilvia ayurvédikus-és gyógymasszőr 2010 januárjától csatlakozik Oktatóközpontunkhoz és gyarapítja oktatói bázisunkat. Horváth-Kovács Diána 2010 nyarán Természetgyógyász-Fitoterapeuta végzettséget szerez az Egészségügyi Továbbképző Intézetben (ETI).

Az év első felében több médiaszereplés során különböző újságokban, illetve a televízióban (Cool Tv) is támogattuk az ayurvédikus gondolkodás terjesztését.

2010 nyarán új otthonba költözik az Ayurvédia, Ayurvédikus Masszázs-és Oktatóközpont. Budapest 11. kerületének nyugodt, zöld környezetében természetközeli hangulatot biztosítva Oktatóközpontunk  immáron 220 nm-en, megújult külsővel, felszerelt eszközparkkal és infrastruktúrával, külön kezelő és oktatóhelyiségekkel (2 masszázs kezelőhelyiség, 1-1 elméleti és gyakorlati oktatóterem, 1 babamasszázs oktató terem) várja az Ayurvédikus felnőttképzések iránt érdeklődőket.

2010 júliusában megvalósul egyik nagy álmunk: a 60 órás ayurvédikus képzésünket a Felnőttképző Akkreditáló Testület (FAT) hivatalosan is akkreditált képzéssé nyilvánította.

2011

Megalakul az Ayurvédia Magyarország Kft, mint ayurvédikus oktatásokat és szolgáltatásokat kínáló cég. 2011 januárjában a Kft is megszerzi a 60 órás ayurvédikus masszázsoktatás FAT által minősített akkreditációját.

Márciusban a 30 órás ayurvédikus babamasszázs oktatói képzés Magyarországon egyedülállóan, az Ayurvédia Mo. Kft által nyer FAT által akkreditált minősítést. Az Ayurvéda népszerűbb, mint valaha.

 

Rólunk mondták

Ayurvédikus masszázs – egy ősi tradíció Indiából

Az Ayurvéda egyre népszerűbb Magyarországon, mégis kevesen ismerik valódi regeneráló csodáját.

Az Ayurvéda India holisztikus gyógyító hagyománya, mely több ezer éve óta kíséri az indiai emberek életét, s gyűrűzik be az európai gyógyító hagyományokba is. Az Ayurvéda nem egy vallási rendszer, bár sokszor vallási klisék övezik. Az Ayurvéda az ember testi-lelki adottságait egyaránt figyelembe véve tárja fel az emberi betegségek tüneteinek hátterét.

 Bővebben

Ayurvédát authentikus forrásból

Kérlek, tűnödj el azon, hogy mi a célod az Ayurvédával. Szeretnél hitelesen, megbízhatóan segíteni más embereken az Ayurvédával, vagy csak pénzt szeretnél „gyártani”.

Ha az első célt választottad, akkor érdemes autentikus forrástól tanulnod..

Bővebben