<br />
<b>Notice</b>:  Undefined variable: slice_title in <b>/var/userdata/web/ayurvedaoktatas.hu/website/www/templates/rt_enigma/overrides/mod_rokgallery/templates/showcase/default.php</b> on line <b>35</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Undefined variable: slice_title in <b>/var/userdata/web/ayurvedaoktatas.hu/website/www/templates/rt_enigma/overrides/mod_rokgallery/templates/showcase/default.php</b> on line <b>35</b><br />

Ayurvédikus babamasszázs oktatói tanfolyam

Tanítsd meg Te a mamákat az ayurvédikus babamasszázsra!

Ayurvédikus masszázstanfolyamok

A masszázsok királynőjét neked is ismerned kell!

képzések

Tanfolyamok

Ahol nem csak technikát tanulsz, hanem az életet is!


rólunk

Az Ayurvédia

Ismerj meg minket, céljainkat, hitvallásunkat és munkáinkat!

eoktatas

Online lehetőségek

Közelebb hozzád, híd közted és a céljaid közt!


kelet

Nepál - India

Ahol megtaláltam a szépséget.. és ahol megtaláltam a tudást...

Érdekességek

Oldalunkon számos érdekes írást találsz az Ayurvédával kapcsolatban. Talán neked is segítenek megérteni, hogy napjainkban miért növekszik annyira az Ayurvéda rajongók népes támora!

Bővebben

Alt. Ayurvéda Mentor képzés (AAM)

Alternatív Ayurvéda mentor képzés

Az Ayurvéda tudománya Indiából származik. Egy csodálatosan színes és hatalmas tudomány, melynek holisztikus elvei bár gyógyítják a fizikai test betegségeit, de annak okait mindig a tudatban keresik és megtalálásával bármilyen betegséget feloldanak. Talán ismerősen cseng az a gondolat, hogy „nincsen lehetetlen, csak tehetetlen”. Ayurvéda tanácsadóink ezt a tehetetlenséget hivatottak lehetőséggé átformálni és feléleszteni az ember belső lényegét, a lelkét, mely hosszú és egészséges életének záloga.

Induló kurzusunk kezdő napja: 2021. szeptember 12.

Jelentkezési határidő: szeptember 6, hétfő.

A képzési forma: Online tanfolyam, önálló ütemezéssel

Mielőtt elolvasnád az AAM tanfolyam tudnivalóit, kérünk, a képeket nézve képzeld magad egy másik világba.

 

Visszatérve a jelenbe.

Aki megismerkedik az Ayurvéda szellemiségével, nagy valószínűséggel életét változtatja meg és új szerelemre lobban. A tanácsadó életét át kell hassa az egészség iránti elkötelezettség, és annak a belátása, hogy minden ember a saját életének kovácsa, ugyanakkor pusztítója is. Több éves oktatói tapasztalatunk is bizonyítja: aki közel engedi magához az ősi védikus tanítások útmutatásait, egy lelki feltáráson keresztülhaladva nem csak fizikailag és lelkileg erősödik meg, de olyan dolgok is megtörténnek vele, melyekről már csak lemondóan álmodozott. (példának okaként születtek régóta várt gyermekek, reformálódtak meg halálra ítélt kapcsolatok)

Az AAM képzés célcsoportja

Mivel a tanfolyamon való részvétel feltételeként csupán középiskolai végzettséget írunk elő, így a tanfolyam résztvevője lehet bárki, aki régóta szimpatizál a holisztikus szemlélettel, Indiával, az Ayurvédával.

Úgy gondoljuk, hogy jógaoktatók hivatásának tökéletes kiegészítője lehet az ayurvédikus elvek szerinti megközelítés is, hiszen egy jógaoktató tudja, hogy nem minden jógi képes ugyanolyan intenzitással fejlődni vagy ászanákat gyakorolni. A jógaoktató az Ayurvéda személyiségelveivel jobban megérti tanítványát, s a testi-lelki gyakorlatokat még elmélyültebbé teheti, mindamellett, hogy egészségmegőrző elvekkel is gazdagítja tanítványát.

A tanfolyamot ajánljuk természetgyógyászoknak is. Sajnos ma Magyarországon az Ayurvéda oktatása nem képezi jelentős részét a természetgyógyász tanfolyamoknak. Így szeretnénk az Ayurvédát elismertté és népszerűvé tenni a Természetgyógyászok körében is.

A részvételt ajánljuk Ayurvédával már foglalkozó szakembereknek, például ayurvédikus masszőröknek, ayurvédikus babamasszázs oktatóknak, az Ayurvéda bármely ágát képviselő terapeutáknak. Tudásuk tökéletes továbbfejlesztése és elmélyítése a tanfolyam.

 

A programról részleteiben

A program moduljai:

        I.            Az Ayurvéda anatómiája (az Ayurvéda filozófiai elemei, testi-lelki anatómiájának elmélete)

      II.            Ayurvédikus személyiséganalízis és életmód (az ayurvédikus személyiség felismerése, az egyes személyiségeknek ajánlott egészségmegőrző rutinok, eljárások elsajátítása)

    III.            Ayurvédikus táplálkozástan és fitoterápia (az ayurvédikus táplálkozás és növénytan alapjainak megismerése, személyiséghez és az egészségi állapot felbillenésének kezelésére személyreszabott étkezés összeállítása, az Ayurvédában leggyakrabban alkalmazott növényi készítmények ismerete)

    IV.            Ayurvédikus egészség és betegségtan (a betegségek okai és azok felismerése, diagnosztizálása ayurvédikus módszerekkel, az egészséges állapot megteremtése, méregtelenítése rítusok)

      V.            Gyakorlati útmutatás a tanácsadásban ( testalkatelemzési gyakorlatok)

Az első 4 modul elméleti modul, teljeskörű elméleti tudást biztosít a résztvevőknek. Az 5. modul szolgál az elméleti tananyag gyakorlatban történő megismeréséhez. A gyakorlat része a részletes ayurvédikus személyiség feltárás gyakorlása, szituációs- és lelkigyakorlatok végzése.

 

Képzési napok

Mentor képzésünk jelenleg saját ütemezésű képzés keretén belül, online formában érhető el. Ez azt jelenti, hogy megadott időkereten belül a résztvevő a saját ütemezése alapján hallgathatja meg a tananyagot online oktatási felületünkön, mely tananyag elsajátításában segítségére vannak az oktatóval előre megadott időpontban történő online, videó alapú konzultációk. A konzultációk során van lehetősége a tanulónak az adott témakörrel kapcsolatos észrevételeit, kérdéseit megosztani az oktatóval.

Ennek tudatában a hagyományos értelemben vett képzési napok jelentőségüket veszítik.

Az online tanulásnak számos előnye van, a legfontosabbak egyike az, hogy a tananyag a képzés során bármikor elérhető, többször visszahallgatható.

ezenkívül a résztvevő megspórolhatja utazási és szállás költségeit, sőt, ideje nagy részét is!

Ajánljuk tehát mindenkinek, aki időhiányban szenved, akinek kisgyermekei vannak, aki külföldön él és szívesebben tanulna magyar nyelven és természetesen bárkinek, aki rendelkezik megfelelő számítógépes infrastruktúrával és szívesen választja a tanulás ezen módját.

 

A 2021. szeptember 12-én induló tanfolyam ütemezése

I. modul tanulmányozása (Az Ayurvéda anatómiája): szeptember 12 - október 8

II. modul tanulmányozása (Ayurvédikus személyiséganalízis és életmód): október 9 - november 5

III. modul tanulmányozása (Ayurvédikus táplálkozástan és fitoterápia): november 6 - december 3

IV. modul tanulmányozása (Ayurvédikus egészség és betegségtan): december 4 - január 7; január 8 - január 28

V. modul tanulmányozása (Gyakorlati útmutatás a tanácsadásban, testalkatelemzési gyakorlatok): 2022. február

 

Modulzáró tesztek dátumai:

I. modul: október 9

II. modul: november 6

III. modul: december 4

IV. modul: január 8 és január 29

 

Képzési díj

A tanfolyam díja: 175.000 Ft. A tandíj kifizetésére részletfizetési kedvezmény vehető igénybe, maximum 4 részlet. A 4 részlet egyenként 43.750 Ft-ot jelent.

Fizetési kedvezményeink:

–        amennyiben a résztvevő hoz magával még valaki a képzésre: 5.000 Ft

–        egy összegű fizetés esetén (3 héttel a képzés indulása előtt) 7% kedvezmény: 175.000 Ft helyett a tanfolyam díja 162.750 Ft

–        Az Ayurvédiában elvégzett képzés esetén 7 % kedvezmény a tanfolyam díjából

A kedvezmények össze nem vonhatók!

A képzés egy záróvizsgával zárul, melynek formája: szóbeli vizsga személyesen vagy online, illetve egy záró házi dolgozat elkészítése az Ayurvéda valamely témájában (ennek részleteiről a képzés során beszélünk)

A záróvizsga költsége 10.000 Ft, melyet a képzési díj nem tartalmaz.

 

A tanfolyamra jelentkezni lehet az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre küldött jelentkezéssel, melyre válaszként elküldjük a jelentkezési lapot és a képzési tudnivalókat.

Várjuk szeretettel jelentkezésedet, tarts velünk az Ayurvéda mélységeinek megtapasztalásában!

 

 

Rólunk mondták

Az Ayurvédáról - másként

Mesélek arról, amiért itt vagy :)

Sokan próbálták már megfogalmazni előttem az Ayurvéda lényegét, természetét.

Hogyan is lehetne szavakba önteni valamit, ami ennyire komplex, holisztikus és egyedülálló?

Bővebben ...

Ayurvédikus Fejmasszázs tanfolyam

Induló BM képzés

Induló Babamasszázs oktatói képzés!

OKTÓBER 29.

India Ayurvédikus masszázstradíciója!

Új képzés induló dátuma:

2021. NOVEMBER 3.

Záróvizsga dátumok 2021

Október 6

November 11

 

Valamennyi vizsga Online vizsga!

Közösségi oldalaink

Megtalálsz minket a Facebbok és Instagram felületein is:

@ayurvedia néven

Gyere és csatlakozz hozzánk ott is :)