<br />
<b>Notice</b>:  Undefined variable: slice_title in <b>/var/userdata/web/ayurvedaoktatas.hu/website/www/templates/rt_enigma/overrides/mod_rokgallery/templates/showcase/default.php</b> on line <b>35</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Undefined variable: slice_title in <b>/var/userdata/web/ayurvedaoktatas.hu/website/www/templates/rt_enigma/overrides/mod_rokgallery/templates/showcase/default.php</b> on line <b>35</b><br />

Ayurvédikus babamasszázs oktatói tanfolyam

Tanítsd meg Te a mamákat az ayurvédikus babamasszázsra!

Ayurvédikus masszázstanfolyamok

A masszázsok királynőjét neked is ismerned kell!

képzések

Tanfolyamok

Ahol nem csak technikát tanulsz, hanem az életet is!


rólunk

Az Ayurvédia

Ismerj meg minket, céljainkat, hitvallásunkat és munkáinkat!

eoktatas

Online lehetőségek

Közelebb hozzád, híd közted és a céljaid közt!


kelet

Nepál - India

Ahol megtaláltam a szépséget.. és ahol megtaláltam a tudást...

Érdekességek

Oldalunkon számos érdekes írást találsz az Ayurvédával kapcsolatban. Talán neked is segítenek megérteni, hogy napjainkban miért növekszik annyira az Ayurvéda rajongók népes támora!

Bővebben

Haladó ayurvédikus továbbképzés

Haladó ayurvédikus képzés

Végzett hallgatóink kérésére és örömére: Továbbképzés ayurvédikus masszőröknek
Tudjuk, sok végzett hallgatónk várta már az ayurvédikus masszázstanfolyam folytatását, mely során olyan olajos, ayurvédikus masszázstechnikákat sajátíthat el, melyekkel kiszínezheti szolgáltatáspalettáját, valamint a természet segítségével ápolhatja és kényeztetheti vendégei és saját lelkét is.
Nos, nem kell tovább várni! A bőséges olajcsorgatással nyugtató és szépítő, a tejes-rizses krémmel ápoló és kenő, valamint különböző gyógynövényeket felvonultató ayurvédikus masszázsok elméletének és gyakorlatának elsajátítására irányuló tanfolyam májusi kezdéssel megvalósul. Mindez a megszokott ayurvédikus szemléletmóddal átszőve! 
 
A tanfolyam időpontjai:
 
2024. március 14 (csütörtök) - Shirodara technika
2024. március 25 (hétfő) - Navarakizi technika
2024. április 11-12 (csütörtök-péntek) - Patra-pottali és Udwartan technikák
 
Az oktatás minden esetben 9:00 – 15:45 óráig tart.
 
A 24 órás (4 napos) tanfolyam tematikája
 
 
Shirodara - a fej olajos terápiájának elmélete és gyakorlata.
Navarakizi - a rizses batyus átdörzsöléssel záruló kezelés elmélete és gyakorlata.
 
 
Udwartan - a gyógynövényporos masszázskezelés elmélete és gyakorlata*.
Patra Pottali – a gyógynövényes batyus masszázsterápia elmélete és gyakorlata*.
 
 
* Felhívjuk a jelentkezők figyelmét, hogy az Udwartan és a Patra Pottali masszázskezelések - bár a képzés teljes körű ismeretszerzést biztosít -  a gyógynövények használata miatt, az érvényben lévő törvényi szabályozás szerint  csak Fitoterapeuta szakos természetgyógyász végzettséggel alkalmazhatók.
 
Az ayurvédikus továbbképző masszázstanfolyam tananyaga a felsorolt ayurvédikus masszázsok elméletét (indikációk, kontraindikációk) és gyakorlati alkalmazását tárgyalja kezdve a batyuk elkészítésétől, a gyógynövények előkészítésén át a test utókezeléséig a test masszírozása után, vagy közben.
 
Az elsajátítható masszázsokról 
 
Shirodara (a fej olajos terápiája)
 
E bőséges olajjal és a vendég körül kialakított csodás harmóniával ható ayurvédikus masszázs nemcsak kiemelkedő idegrendszeri nyugtatóereje, de a bőr és az arc szépségét támogató hatása miatt is vált méltán népszerűvé.
 
Navarakizi 
 
A teljes testen alkalmazott forró batyus átdörzsölés felüdülést jelent a bőrnek és az izmoknak egyaránt. A masszázst átható édes illat és a batyu alapanyagát képező rizsből kifacsart krémes nedű a testet, lelket elvarázsolja.
  
Udwartan
 
A legnépszerűbb kozmetikai testradírokat megszégyenítő bőrradírozó hatással, a tudatosan összeválogatott gyógynövények intenz ív erejével és illatával a leghatásosabb méregtelenítő és fogyást elősegítő ayurvédikus masszázs. 
 
Patra Pottali
 
Olajban feldolgozott gyógynövények egy illatos, zöld batyuban.  Mintha az egészség illatát szívhatnánk magunkba, miközben az ayurvédikus masszázs zárásaként teljes a testet árdolgozza a forró olajba mártott gyógynövényes batyu. A hozzáértő masszázsterapeuta célirányosan kiválasztott gyógynövényekkel enyhíti a testi fájdalmat, a letapadásokat és görcsöket, miközben a lélek az illatos, dús zöld mezőkön pihen.
 
  
 
A jelentkezés feltételei
 
A továbbképzésre kizárólag végzett hallgatóink jelentkezését várjuk (kivéve a Shirodara technikát). A tandíjról az Árlista menüpont alatt részletes tájékoztatás található.
 
A tanfolyamra ne felejtsd el magaddal hozni bevált gyakorlóruhádat és papucsodat, valamint egy törölközőt és egy bikinit/fürdőnadrágot, hiszen a szokásokhoz híven a kényeztető és testet, lelket regeneráló élményeket magadon is megtapasztalhatod a gyakorlás során.

Ayurvédát csak autentikus forrásból!

Ha Ayurvédát szeretnél tanulni, kérlek, gondolkodj el azon, hogy mi a célod vele. Magadévá szeretnéd-e tenni hitelesen az Ayurvéda komplex tudományát, hogy legjobb tudásod szerint segíts más embereken, vagy csak betanított munkásként pénzt szeretnél „gyártani”.  Ha az első célt választottad, akkor érdemes autentikus forrástól tanulnod.

Bővebben ...

Rólunk mondták

Az Ayurvédáról - másként

Mesélek arról, amiért itt vagy :)

Sokan próbálták már megfogalmazni előttem az Ayurvéda lényegét, természetét.

Hogyan is lehetne szavakba önteni valamit, ami ennyire komplex, holisztikus és egyedülálló?

Bővebben ...

Közösségi oldalaink

Megtalálsz minket a Facebbok és Instagram felületein is:

@ayurvedia néven

Gyere és csatlakozz hozzánk ott is :)

Alt. Ayurvéda Mentor képzés

Szeptember 30.

Alkatelemző tanfolyam

Július 22.

Babamasszázs oktató képzés

Június 17.

Ayurvédikus masszázstanfolyam

Augusztus 26.

Záróvizsga dátumok 2024

Július 8  (jelentkezési határidő: június 17)

 

Online vizsgaalkalom!