<br />
<b>Notice</b>:  Undefined variable: slice_title in <b>/var/userdata/web/ayurvedaoktatas.hu/website/www/templates/rt_enigma/overrides/mod_rokgallery/templates/showcase/default.php</b> on line <b>35</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Undefined variable: slice_title in <b>/var/userdata/web/ayurvedaoktatas.hu/website/www/templates/rt_enigma/overrides/mod_rokgallery/templates/showcase/default.php</b> on line <b>35</b><br />

Ayurvédikus babamasszázs oktatói tanfolyam

Tanítsd meg Te a mamákat az ayurvédikus babamasszázsra!

Ayurvédikus masszázstanfolyamok

A masszázsok királynőjét neked is ismerned kell!

képzések

Tanfolyamok

Ahol nem csak technikát tanulsz, hanem az életet is!


rólunk

Az Ayurvédia

Ismerj meg minket, céljainkat, hitvallásunkat és munkáinkat!

eoktatas

Online lehetőségek

Közelebb hozzád, híd közted és a céljaid közt!


kelet

Nepál - India

Ahol megtaláltam a szépséget.. és ahol megtaláltam a tudást...

Érdekességek

Oldalunkon számos érdekes írást találsz az Ayurvédával kapcsolatban. Talán neked is segítenek megérteni, hogy napjainkban miért növekszik annyira az Ayurvéda rajongók népes támora!

Bővebben

Cikkek

Miért érdemes ayurvédikus masszőrnek tanulni?

Ayurvédikus masszőrként az ember nem áll meg a masszázsszakma gyakorlásánál. E képesítés megszerzése és gyakorlása sokkal többet jelent ennél! Mind emberileg, mind szakmailag komoly fejlődést jelenthet, ha valaki szívvel- lélekkel alkalmazza e masszázstechnikát szolgáltatásai között, vagy önálló szolgáltatásként.

Ennek természetesen feltétele, hogy ne mossa össze más, egzotikusnak számító testkezelésekkel, egyéb masszázstípusokkal. Ez fontos felelőssége is az ayurvédikus masszőrnek, hiszen a laikusok számára ezzel tudjuk megkülönböztetni a többi masszázs fajtától és ezzel tudjuk kiemelni azok közül.

Ezzel a kéréssel és útravalóval engedjük útjára frissen vizsgázott hallgatóinkat is. Hiszen szeretnénk, ha az akkreditált képzésünkön elsajátított ayurvédikus masszázst és az azt átható ősi, indiai filozófia alapjait minél többen és minél tisztábban megismerhetnénk hazánkban is. 

Miért érdemes tehát ayurvédikus masszőrnek tanulni? 

Kezdve a szakmai előnyökkel mindenképpen érdemes kiemelni, hogy az ayurvédikus masszőri szakma még fellendülőben van Magyarországon. Egy új szakma, egy új masszázsforma bevezetésében részt venni komoly üzleti előnyt jelent minden hozzáértő számára. Ha e sorokat olvasod, jusson eszedbe: jókor, jó helyen, jó időben! Ez a siker egyik komoly záloga.

Ayurvédikus alap masszázstanfolyamunkon a masszázsok királynőjének nevezett olajos Abhyanga masszázst és azon belül két részmasszázst sajátíthatnak el a résztvevők, melyek: a Padabhyanga (melegolajos talpmasszázs), Shiroabhyanga (röviden a fej olajos masszázsa). Lehetőség nyílik tehát a teljes testkezelések mellett, rövidebb és egyben célirányosabb masszázsterápiák szolgáltatására is. A haladó tanfolyamon pedig továbbtanuló ayurvédikus masszőreink már elmerülhetnek a gyógynövények és egyéb természetes anyagok felhasználásával kiegészített, valamint a szakirodalom képein már szinte az ayurvédikus masszázsterápiák védjegyévé vált Shirodara (olajcsorgatás a homlokra) világában is.

Az ayurvédikus masszázskezelések palettája tehát széles és hívogató, hiszen mindenki számára kínál megoldást a hétköznapi és kevésbé hétköznapibb problémák kezelésére, vagy egyszerűen egy nyugtató/ pezsdítő kikapacsolódásra.

Bár a teljes kezelések általában 90 percesek a masszőrnek mégsem jelent olyan komoly fizikai megterhelést, mint a javarészt gyúró mozdulatokat alkalmazó egyéb masszázsterápiák (pl. svédmasszázs, gyógymasszázs). Ez nem elhanyagolható azok számára, akik fizikai erejük kímélése miatt kénytelenek távol maradni a szakma fent említett masszázsterápiáitól. A fizikai erőnlét az öt hónapos tanfolyam során egyre erősödik, a leendő masszőrök energikusabbak és jobb állóképességgel bírnak, mint a tanfolyam kezdetén.

Ezzel már rá is kanyarodhatunk az ayurvédikus masszőri szakma választásának emberi pozitívumaira. Ehhez érdemes tudnod, hogy tanfolyamunkon az ayurvédikus filozófia általános tankönyvi ismeretein túl (mint az Ayurvéda anatómiája, a 3 dosha, az ayurvédikus személyiségtípusok) mélyebb egészségmegőrzéssel kapcsolatos tudnivalókra is szert tehetsz. Hűen az Ayurvéda holisztikus szemléletéhez nem marad rejtve a lélek és a tudat változatossága sem, mely ayurvédikus testtípusonként különböző kihívást állít az emberek elé. Az Ayurvéda elvei mentén tehát mélyebb önismeretre tehetsz szert, mely a kiegyensúlyozott társadalmi életnek, valamint a lelki és testi egészségnek egyaránt záloga kehet.

Amennyiben ismeretlen számodra az Ayurvéda és az ayurvédikus masszázs világa, de cikkünkkel felkeltettük érdeklődésedet, javasoljuk, hogy látogass el hozzánk egy melegolajos, gyógynövény gőzzel záruló Abhyanga masszázsra. (Amennyiben a masszázsélmény hatására csatlakozol tanfolyamunkhoz a masszázskezelés mindenkori árának 50%-át – mely az aktuális áraknak megfelelően 4 000 Ft) jóváírjuk a tanfolyami előlegből.)

A masszázst körülvevő nyugtató, harmonikus hangulat, és a masszázs közben, valamint után átélt megtapasztalások segítségedre lehetnek a döntésben mi szerint csatlakozz-e te is a szakképzett ayurvédikus masszőrök egyre növekvő táborához!

Nálunk hasonló érdeklődésű, értékrendű leendő kollégákkal és ki tudja, talán vállalkozó szellemű üzlettársakkal találkozhatsz. Alapozd meg nálunk a jövőt egy igazán sokat adó szakma megszerzésével, melytől személyesen is sokat kaphatsz!

Rólunk mondták

Közösségi oldalaink

Megtalálsz minket a Facebbok és Instagram felületein is:

@ayurvedia néven

Gyere és csatlakozz hozzánk ott is :)

Az Ayurvédáról - másként

Mesélek arról, amiért itt vagy :)

Sokan próbálták már megfogalmazni előttem az Ayurvéda lényegét, természetét.

Hogyan is lehetne szavakba önteni valamit, ami ennyire komplex, holisztikus és egyedülálló?

Bővebben ...

Alt. Ayurvéda Mentor képzés!

Az őszi tanfolyam kezdő dátuma:

Szeptember 26.

Svédmasszázs tanfolyam!

Induló BM képzés

India Ayurvédikus masszázstradíciója!

Az arc marma kezelése

Záróvizsga dátumok 2022

október 21 (jelentkezési határidő: október 1)

december 5 (jelentkezési határidő: november 14)

 

Online vizsga!