<br />
<b>Notice</b>:  Undefined variable: slice_title in <b>/var/userdata/web/ayurvedaoktatas.hu/website/www/templates/rt_enigma/overrides/mod_rokgallery/templates/showcase/default.php</b> on line <b>35</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Undefined variable: slice_title in <b>/var/userdata/web/ayurvedaoktatas.hu/website/www/templates/rt_enigma/overrides/mod_rokgallery/templates/showcase/default.php</b> on line <b>35</b><br />

Ayurvédikus babamasszázs oktatói tanfolyam

Tanítsd meg Te a mamákat az ayurvédikus babamasszázsra!

Ayurvédikus masszázstanfolyamok

A masszázsok királynőjét neked is ismerned kell!

képzések

Tanfolyamok

Ahol nem csak technikát tanulsz, hanem az életet is!


rólunk

Az Ayurvédia

Ismerj meg minket, céljainkat, hitvallásunkat és munkáinkat!

eoktatas

Online lehetőségek

Közelebb hozzád, híd közted és a céljaid közt!


kelet

Nepál - India

Ahol megtaláltam a szépséget.. és ahol megtaláltam a tudást...

Érdekességek

Oldalunkon számos érdekes írást találsz az Ayurvédával kapcsolatban. Talán neked is segítenek megérteni, hogy napjainkban miért növekszik annyira az Ayurvéda rajongók népes támora!

Bővebben

Ayurvédikus szépségápolás képzés

Ayurvédikus szépségápolás tanfolyam

Legközelebb .......

Az ayurvédikus szépségápolás holisztikus szemléletű szépség és egészségmegőrzés. Indiában évezredek óta őrzik a szépség testi és lelki forrásainak titkait, melyet ayurvédikus kozmetikai tanfolyamunkon elsajátíthat az érdeklődő.

Az ayurvédikus személyiségelméletek elmélyült pszichológiai rendszere lehetővé tesznek mindenkit arra, hogy a szépség fogalmát és annak megőrzése egyedileg értelmezhetővé váljon és ez az egyediség egyéni szépségterápiát kínál annak végzőjének.

Ayurvédikus kozmetikai tanfolyamunk célja bemutatni, hogy természetes eszközökkel milyen hatékonyan lehet ápolni a szépséget.

 

Az ayurvédikus szépségápolási tanfolyam résztvevői megismerhetik az Ayurvéda természetes szépségápolási kozmetikumait, speciális szépségápolási fogásait, illetve azokat a praktikákat, amelyek alkalmasak arra, hogy az arc és dekoltázs bőre, valamint a haj visszanyerje és megtartsa rugalmasságát, szépségét. 

A gyakorlati képzés során az alábbi fogásokkal ismerkedhetnek meg a résztvevők: Ayurvédikus  fej-, nyak-vállöv-, arcmasszázs, bőrtisztítás, tonizálás, arcpakolás, gyógynövényes gőzölés, bőrradírozás, hidratálás lépései. 

Az eljárások különlegessége abban rejlik, hogy a kezelések ayurvédikus elvek szerint megállapított test- , haj-, köröm- és bőrtípusnak megfelelően, egyénre szabottan kerülnek meghatározásra. 

Mivel az ayurvédikus arcápolás személyreszabott, ezért az ayurvédikus kozmetikai tanfolyam részét képezi az ayurvédikus test- és személyiségtípusok elemzése, az ayurvédikus bőrtípusok analizálása, hogy a kezelések az adott személy bőrének kihívásaihoz legyenek igazíthatók. 

Az ayurvédikus kozmetikai, szépségápolási tanfolyamot ajánljuk: 

  1. Kozmetikus szakembereknek, akik szeretnének új szolgáltatással kedveskedni ügyfeleiknek és lépést tartani az újkori trendekkel

  2. Ayurvédával foglalkozó szakembereknek, akik masszázs-, vagy egyéb ayurvédikus ismereteiket szeretnék kiegészíteni az bőr-és arcápolás, a szépség megőrzésének vagy helyreállításának praktikáival

  3. Alternatív mozgás- és masszázsterapeutáknak, akik hívei a holisztikus gyógymódoknak.

  4. Bárkinek, aki szeretné jobban megismerni önmagát, szeretne az egészség és a szépség fogalmával megismerkedni és megvalósítani életében 

Mivel a tanfolyamon való részvételnek nem feltétele kozmetikusi előképzettség, részt vehet rajta mindenki, aki otthon, a mindennapi szépségápolásban szeretné kamatoztatni az elsajátítható ismereteket. 

Az Ayurvédikus kozmetikai tanfolyam 3-8 fős kiscsoportokban történik. A tanfolyamon mindenki kap bemutatót is a tanult szépségápolási kezelésekből, hogy ismerje meg, mit érezhet a leendő vendége a kezelés során. A tanfolyam után igény szerint gyakorlási lehetőséget biztosítunk!  

 

Az ayurvédikus kozmetikai tanfolyam elméleti és gyakorlati moduljai   

Az alábbiakban a tanfolyamon elsajátítható modulokat és azok rövid időtartamát ismertetjük. A képzés részletes tematikája a Letöltések menüpont alatt megtalálható és onnan letölthető.

I.            Az Ayurvéda bemutatása és anatómiája – Bevezetésként a tanfolyamon először az Ayurvéda eredetével, céljaival, alapfilozófiájával ismerkedhetsz meg, majd tárgyaljuk az őselemek és doshák tanát, melyek alapul szolgálnak az ayurvédikus személyiségtípus megértéséhez. 

II.            Ayurvédikus személyiséganalízis – Ebben a részben a különböző ayurvédikus testalkatok, valamint az ayurvédikus bőrt-, haj-, és körömtípusok elmélete kerül ismertetésre. A magabiztosabb személyiségtípus meghatározást felismerési gyakorlatokkal segítjük elő. 

III.            Ayurvédikus masszázselmélet – A tanfolyamon gyakorlatban elsajátított ayurvédikus fejmasszázs (Shiro-Abhyanga)  valamint a Marmamasszázs elmélete, hatásai, javallatai és ellenjavallatai kerülnek terítékre. Ezen felül megismerkedhetsz az ayurvédikus készítményekkel, azok előnyeivel és felhasználási javaslataival.

IV.            Ayurvédikus szépségápolás a gyakorlatban – Melyeken az ayurvédikus arckozmetikai kezelés lépéseinek gyakorlatát mélyítheted el, valamint a kezelés szerves részéül szolgáló Shiro-Abhyanga (fej- és arcmasszázst), valamint az arc reflexpontjait érintő Marmamasszázst.  

 

Hasznos információk a szépségápolási tanfolyamról   

Az ayurvédikus szépségápolás tanfolyam záróvizsgával zárul. A záróvizsga írásbeli és gyakorlati vizsgából áll. A záróvizsga sikeres teljesítése feltétele a Tanúsítvány kiállításának, mely hivatalos munkavégzésre jogosít fel.

Amennyiben a résztvevő nem szeretne záróvizsgát tenni, úgy a tanfolyamon való részvételről látogatási bizonyítványt állítunk ki.

A tanúsítvány kiadásának feltétele:

-       a résztvevő jelenléte a tanfolyami óraszám legalább 80%-án (24 óra)

-       a vizsgadíj befizetése

-       a záróvizsga (írásbeli, gyakorlati) megfelelt szintű teljesítése legkésőbb a tanfolyam befejezése utáni 1 éven belül, szabadon választott vizsgaidőszakban. 

A tanfolyam időtartama: 30 óra. A tanfolyami napok száma: 6 nap. A képzést 3*2 nap alatt  bonyolítjuk le.


A tanfolyamra való jelentkezés menete 

A tanfolyamon való részvétel feltételei a következők:

  1. A Letöltés menüpontban letölthető jelentkezési lap kitöltése és visszaküldése e-mailen (info Kukac ayurvedia.hu)

  2. A tanfolyami előleg (20 ezer Ft) befizetése postai csekken, személyesen (előzetes időpontegyeztetést követően Oktatási központunkban), vagy bankszámlára befizetve (a jelentkezési lapon feltüntetett számlaszámra)

  3. Középfokú iskolai végzettség megléte (mely lehet szakmunkásképző bizonyítvány, érettségi vagy szakközépiskolai érettségi) 

  4. Kozmetikusok esetében a kozmetikusi tanúsítvány/oklevél fénymásolata

Képzési napok

2020. - hamarosan

Részletfizetés 

A képzés ára: 84.000 Ft. Azért, hogy tanfolyami résztvevőinknek megkönnyítsük a tanfolyami díj kiegyenlítését, maximum 3 részletben engedélyezzük a részletfizetést. Valamennyi részlet kiegyenlítése a soron következő tanfolyami alkalom 1. napján esedékes. 

A részletfizetés feltétele: az 1. tanfolyami alkalommal a részletfizetést igénylő másolatot hoz személyi igazolványáról és lakcímkártyájáról. 

Kedvezmények

‒        egy összegű fizetés esetén 7% a tanfolyam díjából

‒        korábban nálunk végzett hallgatóknak 7% kedvezmény a tanfolyami díjból

‒        5.000 Ft kedvezmény, ha jelentkezését 3 héttel a tanfolyam kezdete előtt teljesítette (jelentkezési lap + előleg befizetése)

‒        5.000 Ft kedvezmény, ha hoz magával még valakit a tanfolyamra a résztvevő

Figyelem! a kedvezmények össze nem vonhatók!

Szeretettel várunk tanfolyamunkra!

 

Rólunk mondták

Az Ayurvédáról - másként

Mesélek arról, amiért itt vagy :)

Sokan próbálták már megfogalmazni előttem az Ayurvéda lényegét, természetét.

Hogyan is lehetne szavakba önteni valamit, ami ennyire komplex, holisztikus és egyedülálló?

Bővebben ...

Induló BM képzés

Induló Babamasszázs oktatói képzés!

JÚNIUS 23

India Ayurvédikus masszázstradíciója!

Új képzés induló dátuma:

2021. Augusztus 30.

Záróvizsga dátumok 2021

Június 28

Július 13

Valamennyi vizsga Online vizsga!

Ayurvédát authentikus forrásból

Kérlek, tűnödj el azon, hogy mi a célod az Ayurvédával. Szeretnél hitelesen, megbízhatóan segíteni más embereken az Ayurvédával, vagy csak pénzt szeretnél „gyártani”.

Ha az első célt választottad, akkor érdemes autentikus forrástól tanulnod..

Bővebben

Közösségi oldalaink

Megtalálsz minket a Facebbok és Instagram felületein is:

@ayurvedia néven

Gyere és csatlakozz hozzánk ott is :)