Rólunk mondták

"Hatalmas tudás, jó előadó készség, rugalmasság." - Krisztina

Vizsgaidőszak - 2018

Legközelebbi vizsgák:

2018. november 12.

(jelentkezési határidő: október 19.)

2018. december 7.

(jelentkezési határidő: november 16.)

Tanfolyami naptár

november 2018
H K SZ CS P SZ V
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
december 2018
H K SZ CS P SZ V
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Szavazás

Kérem. segítsen! Melyik oktatásokat tartaná vonzónak?
 

Ayurvédia a Facebook-on
Látogatók

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa903
mod_vvisit_counterTegnap4201
mod_vvisit_counterE héten5104
mod_vvisit_counterE hónapban77407
mod_vvisit_counterMúlt hónapban117159
mod_vvisit_counterÖsszesen3120405

Induló tanfolyamok

Ayurvéda Tanácsadó képzés

Kezdő dátum:  

2019. január 14. 

 

Ayurvédikus Talpmasszázs minitanfolyam

Dátum:  

2019. január 18. 

 

Babamasszázs Oktató képzés

Kezdő dátum:  

2019. január 28.

 

Ayurvédikus masszázstanfolyam

Kezdő dátum:  

2019. február 18. 

 

Ayurvédikus Kismama masszázstanfolyam

Kezdő dátum:  

2019. február 18. 

 

Ayurvédikus Szépségápolás tanfolyam

Kezdő dátum:  

2019. február 18.

 

Haladó Ayurvédikus masszázstanfolyam

Kezdő dátum:  

2019. április 15. 

Ayurvéda oktatás

Ayurvédikus masszázs - megtanulásával új életfilozófiát, és sok elégedett ügyfelet szerezhetsz! Korszerű elméleti és gyakorlati oktatásra alkalmas infrastruktúrával és eszközökkel rendelkezünk az oktatások magas színvonala érdekében. Egyes képzéseink pontszerző képzésként is elérhetők.

 

Babamasszázs

Új képzés Mo-on! Tanítsd meg Te a mamákat az ayurvédikus babamasszázsra! Nem csak a babamasszázst, hanem az oktatói gyakorlat megszerzésésében is segít képzési programunk. Modern tanbabákon tanulhatod meg az ayurvédikus babamasszázs oktatás fortélyait. Szükség esetén leendő munkádhoz a saját tanbabád beszerzésében is segítünk.

 

Wellness

Ayurvédikus alap- és továbbképzések a Wellness szektor számára! Minden igényt kielégítő hordozható ayurvédikus segédeszközökkel (mobil ágyak, mobil állványok, stb.) rendelkezünk, hogy ügyfeleink igényeit akár saját telephelyén is kielégíthessük az ország bármely régiójában.

Életmód

Alternatív Ayurvéda Tanácsadó képzés! Magyarország legújabb, átfogó holisztikus tanfolyam! Egy képzés, amely egyedülálló a természetgyógyászat területén! Magyarországon elsőként olyan tanfolyamra hívunk, amelynek célja olyan embereket segítő szakma megvalósítása, melynek elvégzésével az ember testi-lelki adottságait figyelembe véve segíthetsz mások életének megreformálásában.

Bővebben...
Ayurvédikus kozmetikai tanfolyam
Ayurvédikus szépségápolás tanfolyam

Legközelebb 2019. február 18-tól!

Az ayurvédikus szépségápolás holisztikus szemléletű szépség és egészségmegőrzés. Indiában évezredek óta őrzik a szépség testi és lelki forrásainak titkait, melyet ayurvédikus kozmetikai tanfolyamunkon elsajátíthat az érdeklődő.

Az ayurvédikus személyiségelméletek elmélyült pszichológiai rendszere lehetővé tesznek mindenkit arra, hogy a szépség fogalmát és annak megőrzése egyedileg értelmezhetővé váljon és ez az egyediség egyéni szépségterápiát kínál annak végzőjének.

Ayurvédikus kozmetikai tanfolyamunk célja bemutatni, hogy természetes eszközökkel milyen hatékonyan lehet ápolni a szépséget.

 

Az ayurvédikus szépségápolási tanfolyam résztvevői megismerhetik az Ayurvéda természetes szépségápolási kozmetikumait, speciális szépségápolási fogásait, illetve azokat a praktikákat, amelyek alkalmasak arra, hogy az arc és dekoltázs bőre, valamint a haj visszanyerje és megtartsa rugalmasságát, szépségét. 

A gyakorlati képzés során az alábbi fogásokkal ismerkedhetnek meg a résztvevők: Ayurvédikus  fej-, nyak-vállöv-, arcmasszázs, bőrtisztítás, tonizálás, arcpakolás, gyógynövényes gőzölés, bőrradírozás, hidratálás lépései. 

Az eljárások különlegessége abban rejlik, hogy a kezelések ayurvédikus elvek szerint megállapított test- , haj-, köröm- és bőrtípusnak megfelelően, egyénre szabottan kerülnek meghatározásra. 

Mivel az ayurvédikus arcápolás személyreszabott, ezért az ayurvédikus kozmetikai tanfolyam részét képezi az ayurvédikus test- és személyiségtípusok elemzése, az ayurvédikus bőrtípusok analizálása, hogy a kezelések az adott személy bőrének kihívásaihoz legyenek igazíthatók. 

Az ayurvédikus kozmetikai, szépségápolási tanfolyamot ajánljuk: 

  1. Kozmetikus szakembereknek, akik szeretnének új szolgáltatással kedveskedni ügyfeleiknek és lépést tartani az újkori trendekkel

  2. Ayurvédával foglalkozó szakembereknek, akik masszázs-, vagy egyéb ayurvédikus ismereteiket szeretnék kiegészíteni az bőr-és arcápolás, a szépség megőrzésének vagy helyreállításának praktikáival

  3. Alternatív mozgás- és masszázsterapeutáknak, akik hívei a holisztikus gyógymódoknak.

  4. Bárkinek, aki szeretné jobban megismerni önmagát, szeretne az egészség és a szépség fogalmával megismerkedni és megvalósítani életében 

Mivel a tanfolyamon való részvételnek nem feltétele kozmetikusi előképzettség, részt vehet rajta mindenki, aki otthon, a mindennapi szépségápolásban szeretné kamatoztatni az elsajátítható ismereteket. 

Az Ayurvédikus kozmetikai tanfolyam 3-8 fős kiscsoportokban történik. A tanfolyamon mindenki kap bemutatót is a tanult szépségápolási kezelésekből, hogy ismerje meg, mit érezhet a leendő vendége a kezelés során. A tanfolyam után igény szerint gyakorlási lehetőséget biztosítunk!  

Az ayurvédikus kozmetikai tanfolyam elméleti és gyakorlati moduljai   

Az alábbiakban a tanfolyamon elsajátítható modulokat és azok rövid időtartamát ismertetjük. A képzés részletes tematikája a Letöltések menüpont alatt megtalálható és onnan letölthető.

I.            Az Ayurvéda bemutatása és anatómiája – Bevezetésként a tanfolyamon először az Ayurvéda eredetével, céljaival, alapfilozófiájával ismerkedhetsz meg, majd tárgyaljuk az őselemek és doshák tanát, melyek alapul szolgálnak az ayurvédikus személyiségtípus megértéséhez. 

II.            Ayurvédikus személyiséganalízis – Ebben a részben a különböző ayurvédikus testalkatok, valamint az ayurvédikus bőrt-, haj-, és körömtípusok elmélete kerül ismertetésre. A magabiztosabb személyiségtípus meghatározást felismerési gyakorlatokkal segítjük elő. 

III.            Ayurvédikus masszázselmélet – A tanfolyamon gyakorlatban elsajátított ayurvédikus fejmasszázs (Shiro-Abhyanga)  valamint a Marmamasszázs elmélete, hatásai, javallatai és ellenjavallatai kerülnek terítékre. Ezen felül megismerkedhetsz az ayurvédikus készítményekkel, azok előnyeivel és felhasználási javaslataival.

IV.            Ayurvédikus szépségápolás a gyakorlatban – Melyeken az ayurvédikus arckozmetikai kezelés lépéseinek gyakorlatát mélyítheted el, valamint a kezelés szerves részéül szolgáló Shiro-Abhyanga (fej- és arcmasszázst), valamint az arc reflexpontjait érintő Marmamasszázst.  

Hasznos információk a szépségápolási tanfolyamról   

Az ayurvédikus szépségápolás tanfolyam záróvizsgával zárul. A záróvizsga írásbeli és gyakorlati vizsgából áll. A záróvizsga sikeres teljesítése feltétele a felnőttképzési Tanúsítvány kiállításának, mely hivatalos munkavégzésre jogosít fel.

Amennyiben a résztvevő nem szeretne záróvizsgát tenni, úgy a tanfolyamon való részvételről látogatási bizonyítványt állítunk ki.

A tanúsítvány kiadásának feltétele:

-       a résztvevő jelenléte a tanfolyami óraszám legalább 80%-án (24 óra)

-       a vizsgadíj befizetése

-       a záróvizsga (írásbeli, gyakorlati) megfelelt szintű teljesítése legkésőbb a tanfolyam befejezése utáni 1 éven belül, szabadon választott vizsgaidőszakban. 

A tanfolyam időtartama: 30 óra. A tanfolyami napok száma: 6 nap. A képzést 3*2 nap alatt  bonyolítjuk le.


A tanfolyamra való jelentkezés menete 

A tanfolyamon való részvétel feltételei a következők:

  1. A Letöltés menüpontban letölthető jelentkezési lap kitöltése és visszaküldése e-mailen (info Kukac ayurvedia.hu)

  2. A tanfolyami előleg (20 ezer Ft) befizetése postai csekken, személyesen (előzetes időpontegyeztetést követően Oktatási központunkban), vagy bankszámlára befizetve (a jelentkezési lapon feltüntetett számlaszámra)

  3. Középfokú iskolai végzettség megléte (mely lehet szakmunkásképző bizonyítvány, érettségi vagy szakközépiskolai érettségi) 

  4. Kozmetikusok esetében a kozmetikusi tanúsítvány/oklevél fénymásolata

Képzési napok

2019. február 18-19 (hétfő-kedd)

március 11-12 (hétfő-kedd)

március 25-26 (hétfő-kedd)

Részletfizetés 

A képzés ára: 80.000 Ft. Azért, hogy tanfolyami résztvevőinknek megkönnyítsük a tanfolyami díj kiegyenlítését, maximum 3 részletben engedélyezzük a részletfizetést. Valamennyi részlet kiegyenlítése a soron következő tanfolyami alkalom 1. napján esedékes. 

A részletfizetés feltétele: az 1. tanfolyami alkalommal a részletfizetést igénylő másolatot hoz személyi igazolványáról és lakcímkártyájáról. 

Kedvezmények

‒        egy összegű fizetés esetén 7% a tanfolyam díjából

‒        korábban nálunk végzett hallgatóknak 10% kedvezmény a tanfolyami díjból

‒        5.000 Ft kedvezmény, ha jelentkezését 3 héttel a tanfolyam kezdete előtt teljesítette (jelentkezési lap + előleg befizetése)

‒        5.000 Ft kedvezmény, ha hoz magával még valakit a tanfolyamra a résztvevő

Figyelem! a kedvezmények össze nem vonhatók!

Szeretettel várunk tanfolyamunkra!