Rólunk mondták

" Nyitottság, kedvesség, személyes példák, nagyon figyeltál ránk! " - Kriszta

AAT Ayurvéda képzés

Alternatív Ayurvéda Tanácsadó képzés

2020. január 27.

Vizsgaidőszak - 2019

Legközelebbi vizsgák:

2020. január 24.

(jelentkezési határidő: január 7.)

február 7.

(jelentkezési határidő: január 17.)

április 8.

(jelentkezési határidő: március 18.)

június 19.

(jelentkezési határidő: május 29.)

augusztus 7.

(jelentkezési határidő: július 17.)

szeptember 28.

(jelentkezési határidő: szeptember 7.)

október 16.

(jelentkezési határidő: szeptember 25.)

 

Tanfolyami naptár

január 2020
H K SZ CS P SZ V
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
február 2020
H K SZ CS P SZ V
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 1

Szavazás

Kérem. segítsen! Melyik oktatásokat tartaná vonzónak?
 

Ayurvédia a Facebook-on
Látogatók

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa163
mod_vvisit_counterTegnap3650
mod_vvisit_counterE héten163
mod_vvisit_counterE hónapban102843
mod_vvisit_counterMúlt hónapban116818
mod_vvisit_counterÖsszesen4834202

Induló tanfolyamok

Ayurvédikus Fejmasszázs tanfolyam

Kezdő dátum:  

2020. január 20.

 

Alt. Ayurvéda mentor képzés

Kezdő dátum:  

2020. január 27.

 

 Ayurvédikus talpmasszázs minitanfolyam

Kezdő dátum:  

2020. február 14.

 

 Marma csikitsza tanfolyam

Kezdő dátum:  

2020. február 17.

 

 Babamasszázs oktatói képzés

Kezdő dátum:  

2020. április 17.

 

 Ayurvédikus masszázsképzés

Kezdő dátum:  

2020. április 24.

 

 Ayurvédikus Kismama masszázsképzés

Kezdő dátum:  

2020. április 24.

 

 Alakformáló masszázstanfolyam

Kezdő dátum:  

2020. április 27.

 

Svédmasszázs tanfolyam

Kezdő dátum:  

2020. június 8.


Ayurvéda oktatás

Ayurvédikus masszázs - megtanulásával új életfilozófiát, és sok elégedett ügyfelet szerezhetsz! Korszerű elméleti és gyakorlati oktatásra alkalmas infrastruktúrával és eszközökkel rendelkezünk az oktatások magas színvonala érdekében. Egyes képzéseink pontszerző képzésként is elérhetők.

 

Babamasszázs

Új képzés Mo-on! Tanítsd meg Te a mamákat az ayurvédikus babamasszázsra! Nem csak a babamasszázst, hanem az oktatói gyakorlat megszerzésésében is segít képzési programunk. Modern tanbabákon tanulhatod meg az ayurvédikus babamasszázs oktatás fortélyait. Szükség esetén leendő munkádhoz a saját tanbabád beszerzésében is segítünk.

 

Wellness

Ayurvédikus alap- és továbbképzések a Wellness szektor számára! Minden igényt kielégítő hordozható ayurvédikus segédeszközökkel (mobil ágyak, mobil állványok, stb.) rendelkezünk, hogy ügyfeleink igényeit akár saját telephelyén is kielégíthessük az ország bármely régiójában.

Életmód

Alternatív Ayurvéda Tanácsadó képzés! Magyarország legújabb, átfogó holisztikus tanfolyam! Egy képzés, amely egyedülálló a természetgyógyászat területén! Magyarországon elsőként olyan tanfolyamra hívunk, amelynek célja olyan embereket segítő szakma megvalósítása, melynek elvégzésével az ember testi-lelki adottságait figyelembe véve segíthetsz mások életének megreformálásában.

Bővebben...
Miért érdemes ayurvédikus masszőrnek tanulni?

Ayurvédikus masszőrként az ember nem áll meg a masszázsszakma gyakorlásánál. E képesítés megszerzése és gyakorlása sokkal többet jelent ennél! Mind emberileg, mind szakmailag komoly fejlődést jelenthet, ha valaki szívvel- lélekkel alkalmazza e masszázstechnikát szolgáltatásai között, vagy önálló szolgáltatásként.
 

Ennek természetesen feltétele, hogy ne mossa össze más, egzotikusnak számító testkezelésekkel, egyéb masszázstípusokkal. Ez fontos felelőssége is az ayurvédikus masszőrnek, hiszen a laikusok számára ezzel tudjuk megkülönböztetni a többi masszázs fajtától és ezzel tudjuk kiemelni azok közül.

 
Ezzel a kéréssel és útravalóval engedjük útjára frissen vizsgázott hallgatóinkat is. Hiszen szeretnénk, ha az akkreditált képzésünkön elsajátított ayurvédikus masszázst és az azt átható ősi, indiai filozófia alapjait minél többen és minél tisztábban megismerhetnénk hazánkban is. 

Miért érdemes tehát ayurvédikus masszőrnek tanulni? 

Kezdve a szakmai előnyökkel mindenképpen érdemes kiemelni, hogy az ayurvédikus masszőri szakma még fellendülőben van Magyarországon. Egy új szakma, egy új masszázsforma bevezetésében részt venni komoly üzleti előnyt jelent minden hozzáértő számára. Ha e sorokat olvasod, jusson eszedbe: jókor, jó helyen, jó időben! Ez a siker egyik komoly záloga.
 
Ayurvédikus alap masszázstanfolyamunkon a masszázsok királynőjének nevezett olajos Abhyanga masszázst és azon belül két részmasszázst sajátíthatnak el a résztvevők, melyek: a Padabhyanga (melegolajos talpmasszázs), Shiroabhyanga (röviden a fej olajos masszázsa). Lehetőség nyílik tehát a teljes testkezelések mellett, rövidebb és egyben célirányosabb masszázsterápiák szolgáltatására is. A haladó tanfolyamon pedig továbbtanuló ayurvédikus masszőreink már elmerülhetnek a gyógynövények és egyéb természetes anyagok felhasználásával kiegészített, valamint a szakirodalom képein már szinte az ayurvédikus masszázsterápiák védjegyévé vált Shirodara (olajcsorgatás a homlokra) világában is.
Az ayurvédikus masszázskezelések palettája tehát széles és hívogató, hiszen mindenki számára kínál megoldást a hétköznapi és kevésbé hétköznapibb problémák kezelésére, vagy egyszerűen egy nyugtató/ pezsdítő kikapacsolódásra.
 
Bár a teljes kezelések általában 90 percesek a masszőrnek mégsem jelent olyan komoly fizikai megterhelést, mint a javarészt gyúró mozdulatokat alkalmazó egyéb masszázsterápiák (pl. svédmasszázs, gyógymasszázs). Ez nem elhanyagolható azok számára, akik fizikai erejük kímélése miatt kénytelenek távol maradni a szakma fent említett masszázsterápiáitól. A fizikai erőnlét az öt hónapos tanfolyam során egyre erősödik, a leendő masszőrök energikusabbak és jobb állóképességgel bírnak, mint a tanfolyam kezdetén.
 
Ezzel már rá is kanyarodhatunk az ayurvédikus masszőri szakma választásának emberi pozitívumaira. Ehhez érdemes tudnod, hogy tanfolyamunkon az ayurvédikus filozófia általános tankönyvi ismeretein túl (mint az Ayurvéda anatómiája, a 3 dosha, az ayurvédikus személyiségtípusok) mélyebb egészségmegőrzéssel kapcsolatos tudnivalókra is szert tehetsz. Hűen az Ayurvéda holisztikus szemléletéhez nem marad rejtve a lélek és a tudat változatossága sem, mely ayurvédikus testtípusonként különböző kihívást állít az emberek elé. Az Ayurvéda elvei mentén tehát mélyebb önismeretre tehetsz szert, mely a kiegyensúlyozott társadalmi életnek, valamint a lelki és testi egészségnek egyaránt záloga kehet.
 
Amennyiben ismeretlen számodra az Ayurvéda és az ayurvédikus masszázs világa, de cikkünkkel felkeltettük érdeklődésedet, javasoljuk, hogy látogass el hozzánk egy melegolajos, gyógynövény gőzzel záruló Abhyanga masszázsra. (Amennyiben a masszázsélmény hatására csatlakozol tanfolyamunkhoz a masszázskezelés mindenkori árának 50%-át – mely az aktuális áraknak megfelelően 4 000 Ft) jóváírjuk a tanfolyami előlegből.)
 
A masszázst körülvevő nyugtató, harmonikus hangulat, és a masszázs közben, valamint után átélt megtapasztalások segítségedre lehetnek a döntésben mi szerint csatlakozz-e te is a szakképzett ayurvédikus masszőrök egyre növekvő táborához!
 
Nálunk hasonló érdeklődésű, értékrendű leendő kollégákkal és ki tudja, talán vállalkozó szellemű üzlettársakkal találkozhatsz. Alapozd meg nálunk a jövőt egy igazán sokat adó szakma megszerzésével, melytől személyesen is sokat kaphatsz!