Rólunk mondták

Szuper oktatók, szuper csoport ! Jó volt együtt...nagyon! (Ildi)

Vizsgaidőszak - 2019

Legközelebbi vizsgák:

február 7.

(jelentkezési határidő: január 17.)

április 8.

(jelentkezési határidő: március 18.)

június 19.

(jelentkezési határidő: május 29.)

augusztus 7.

(jelentkezési határidő: július 17.)

szeptember 28.

(jelentkezési határidő: szeptember 7.)

október 16.

(jelentkezési határidő: szeptember 25.)

 

Tanfolyami naptár

február 2020
H K SZ CS P SZ V
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 1
március 2020
H K SZ CS P SZ V
24 25 26 27 28 29 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Szavazás

Kérem. segítsen! Melyik oktatásokat tartaná vonzónak?
 

Ayurvédia a Facebook-on
Látogatók

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa3016
mod_vvisit_counterTegnap3685
mod_vvisit_counterE héten29250
mod_vvisit_counterE hónapban58906
mod_vvisit_counterMúlt hónapban121505
mod_vvisit_counterÖsszesen4911770

Induló tanfolyamok

 Ayurvédikus talpmasszázs minitanfolyam

Kezdő dátum:  

2020. február 14.

 

 Marma csikitsza tanfolyam

Kezdő dátum:  

2020. február 17.

 

 Babamasszázs oktatói képzés

Kezdő dátum:  

2020. április 17.

 

 Ayurvédikus masszázsképzés

Kezdő dátum:  

2020. április 24.

 

 Ayurvédikus Kismama masszázsképzés

Kezdő dátum:  

2020. április 24.

 

 Alakformáló masszázstanfolyam

Kezdő dátum:  

2020. április 27.

 

Alt. Ayurvéda mentor képzés

Kezdő dátum:  

2020. május 7.

 

Svédmasszázs tanfolyam

Kezdő dátum:  

2020. június 8.


Ayurvéda oktatás

Ayurvédikus masszázs - megtanulásával új életfilozófiát, és sok elégedett ügyfelet szerezhetsz! Korszerű elméleti és gyakorlati oktatásra alkalmas infrastruktúrával és eszközökkel rendelkezünk az oktatások magas színvonala érdekében. Egyes képzéseink pontszerző képzésként is elérhetők.

 

Babamasszázs

Új képzés Mo-on! Tanítsd meg Te a mamákat az ayurvédikus babamasszázsra! Nem csak a babamasszázst, hanem az oktatói gyakorlat megszerzésésében is segít képzési programunk. Modern tanbabákon tanulhatod meg az ayurvédikus babamasszázs oktatás fortélyait. Szükség esetén leendő munkádhoz a saját tanbabád beszerzésében is segítünk.

 

Wellness

Ayurvédikus alap- és továbbképzések a Wellness szektor számára! Minden igényt kielégítő hordozható ayurvédikus segédeszközökkel (mobil ágyak, mobil állványok, stb.) rendelkezünk, hogy ügyfeleink igényeit akár saját telephelyén is kielégíthessük az ország bármely régiójában.

Életmód

Alternatív Ayurvéda Tanácsadó képzés! Magyarország legújabb, átfogó holisztikus tanfolyam! Egy képzés, amely egyedülálló a természetgyógyászat területén! Magyarországon elsőként olyan tanfolyamra hívunk, amelynek célja olyan embereket segítő szakma megvalósítása, melynek elvégzésével az ember testi-lelki adottságait figyelembe véve segíthetsz mások életének megreformálásában.

Bővebben...
Ayurvédikus életmód tanfolyam - amit általa megismerhetsz
Az Ayurvédikus életmódtanfolyam célja, azoknak az Ayurvédikus elveknek, és gyakorlati megoldásoknak a bemutatása, amelyek segítenek az ember minden napi kihívásai között is megtartani, visszanyerni a testi egészséget, és a lelki teljességet. 

 

Ismerd meg a lét konfliktusait és azok gyümölcsét 

A tanfolyam alapgondolata, amely a kurzus menetét is végigkíséri az, hogy a felnőtt ember hordozza szülei nem tudásából fakadó helytelen tudati és viselkedési mintáit. A helyes tudás, vagy a helyes hit hiánya (pl.: képzeld el, hányan hisznek ma is a nagymama intelmében: „kislányom ne ülj le a kőre, mert felfázol”, vagy: „kisfiam vegyél fel sapkát, mert megfázik a fejed és megkopaszodsz”. Ami ezeknél sokkal szélsőségesebb: „azért vertem meg anyádat, mert szeretem”. Csoda, ha a gyerekben a szeretetről torzult kép jelenik meg?) aztán életkonfliktusok felé vezeti az embert, amelyekből épp a nem tudásának eredményeképpen fájdalom és félelem férkőzik a lelkébe. Sokan mondják, hogy nem félnek és nem fáj semmi, a valóság azonban az, hogy az emberiség közel 100%-a fél és fájdalommal él, sokan azonban hozzászoktak és megtanultak együtt élni vele. Ők ezt látják természetesnek.
 
A félelmeket és a fájdalmakat az ember mindig kompenzálja, hogy el tudja viselni, és hosszú időn át hordozza magában anélkül, hogy megoldaná őket. A sötét aspektusok aztán megbetegítik az embert, s egészségét keresve természetétől idegen megoldásokat keres a gyógyulásra. Szélsőséges táplálkozási szokásokat vesz fel az egészség jegyében, gyógyszereket szed, vagy természetesnek mondott készítményekkel kezeli magát, azonban lehet, hogy az egyik betegségből kigyógyul, azonban a másik már az ajtóban leselkedik rá, hiszen az ok tovább él benne. Ez a körforgás felesleges terhet ró rá, és újabb életkonfliktusoknak a melegágya lehet. Bár alig akad ember, aki bevallaná, hogy illúzióban él, az emberen mégis az segít, ha felismeri, hogy élete nem felhőtlen boldogságban telik, és ennek nem egy másik ember az oka, hanem ő saját maga. Ez a gondolat egyben a tanfolyam egyik siker tényezője is, ugyanis a tudatosság felé vezető úton senki nem mehet úgy, hogy azt gondolja, hogy a másik ember akár kis mértékben is, de tehet az ő boldogtalanságáról, vagy egészségének elvesztéséről.
 

Válts szemléletet és keress helyes utat

A fentiek tükrében az Ayurvédikus életmód tanfolyam további célja az ember szemléletváltása. Ismerje fel lelki teljességének és testi egészségének kulcsait, és tudatosabban kezelje az életét. A tanfolyamon a hallgatók megismerkedhetnek a létszükségletek (táplálkozás, pihenés, mozgás, stb.), a fajfenntartás (kapcsolatok, gyermekvállalás, stb.), az alsóbb és felsőbb rendű érzelmek, a kommunikáció és a felsőbbrendű tudati aspektusok kihívásaival és azok Ayurvédikus kezelésével. A helyes Ayurvédikus segítség a lelket és a testet egyszerre veszi célba, így mi is igyekeztünk a tanfolyamot úgy összeállítani, hogy a test szerint való praktikák és trükkök mellett, a lélek formálására alkalmas információkat is átadjuk. A kurzus ideje alatt az elméleti előadásokon kívül sok kis gyakorlati foglalkozás is segíti a hallgatók megértését, amelyeken felismerhetik saját tudati korlátaikat, és egyben választ is kaphatnak azokra a kérdésekre, amelyek a mindennapi életükben foglalkoztatják őket. A sok kis felismerés mellett az oktatók igyekeznek kihozni a hallgatókból olyan aspektusokat is, amelyeket korábban féltek megnyilvánítani. Reményeink szerint az együttműködő hallgató a tanfolyam végére nyitottabbá válik, gondolkodása felszabadul. Ugyanakkor semmi nem kötelező, mindenki maga dönti el, hogy milyen ütemben halad: a tanfolyam ideje alatt már eredményeket akar elérni, vagy majd otthon, saját környezetében, fokozatosan igyekszik megnyílni.
 

A tanfolyamot ajánljuk, de nem mindenkinek

Mitől más ez az életmódtanfolyam, mint a többi? Talán attól, hogy nem eszközt ad fel nem tárt problémára, hanem megismert élethelyzetre ad használható megoldást. Talán attól, hogy nem felületesen tárja fel a problémát (pl.: nem energiákban látja a probléma okát és annak megoldását), hanem a tudat mélységeiben keresi mind az okot, mind a megoldást. Az Ayurvédikus egészséges életmód filozófia –szemben a társadalomban elterjedt ezoterikus, vagy egyéb egészségmegőrző filozófiáktól – nem szélsőséges módon közelíti meg az élet problémáit.  Nem sulykol az emberekbe korlátokat, nem mondja meg, mikor mit nem tehetsz meg annak érdekében, hogy teljes életet élj, vagy egészséges légy, hanem olyan eszköztárat ad az ember kezébe, amelyekkel korlátok nélkül, saját belátásai alapján teheti az életét harmonikusabbá, egészségesebbé. Ugyanakkor az Ayurvédikus életmód filozófia nem ró az emberre felesleges terheket sem. Az amúgy is rohanó világban kis sikerrel kecsegtet az a tanács, ami plusz időt vesz el az ember munkájából, szabadidejéből, vagy pihenéséből. A tanfolyam nem piros kapszulát ígér, amely az élet problémáit egy csapásra képes megoldani, mivel az Ayurvéda nem ismer ilyen megoldást. A tanfolyam olyan alapot kíván átadni hallgatóinak, amely felhívja a figyelmet, hogy melyek azok a rendező elvek, amelyekkel az ember teljesebben és egészségesebb élheti – ha szükséges, az eddigi– életét.
 
A tanfolyamot nem ajánljuk azoknak, akiknek az egészséges életmódról az Ayurvéda szemlélete szerint helytelen előítéleteik vannak, és azon nem szeretnének változtatni. Aki az élet tudatos megélésével szemben jobban hisz tarotkártyában, horoszkópokban, számmisztikában, csodacseppekben és más megtévesztő varázslatokban, az a tanfolyam anyagát vagy nem, vagy csak töredékesen képes befogadni, illetve a saját szűrőjén keresztül a tanfolyami információ tartalma erősen torzulhat.
 
A fentiekkel ellentétben az ayurvédikus életmód tanfolyamot ajánljuk azoknak, akik az életben való sodródás helyett a tudatosság mellett szeretnének dönteni, akik szeretnének lelkileg és testileg is teljesebben élni, illetve ajánljuk mindazoknak is, akiknek a jelenlegi életük konfliktussal terhelt (anyagi problémák, kapcsolati problémák, stb.), mert a tanfolyam egészen biztosan tud nekik is fontos információval szolgálni az élethelyzetük megoldására.
Ha tetszett a bemutató, jelentkezz még ma tanfolyamunkra. Ha kérdésed van, keress bennünket, készséggel álunk rendelkezésedre.