Rólunk mondták

"Az Ayurvéda tudása az Ayurvédia szellemiségében fontos kísérőmmé vált, rátaláltam arra, ami segített újjászületni egy teljesebb minőségben. Nagy utazás végén és egy még nagyobb kezdetén állok. Része vagytok annak, ami az átlépés kapuját jelenti a számomra. Köszönet a tudásotoknak és az odaadásotoknak, köszönet a láng tiszta őrzőinek." - Sára

Svédmasszázs képzés

Svédmasszázs tanfolyam

2020. június 8.

AAM Ayurvéda képzés

Alternatív Ayurvéda Mentor képzés

2020. május 7.

Vizsgaidőszak - 2019

Legközelebbi vizsgák:

április 8.

(jelentkezési határidő: március 18.)

június 19.

(jelentkezési határidő: május 29.)

augusztus 7.

(jelentkezési határidő: július 17.)

szeptember 28.

(jelentkezési határidő: szeptember 7.)

október 16.

(jelentkezési határidő: szeptember 25.)

 

Tanfolyami naptár

április 2020
H K SZ CS P SZ V
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
május 2020
H K SZ CS P SZ V
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Szavazás

Kérem. segítsen! Melyik oktatásokat tartaná vonzónak?
 

Ayurvédia a Facebook-on
Látogatók

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa2151
mod_vvisit_counterTegnap3989
mod_vvisit_counterE héten27994
mod_vvisit_counterE hónapban17269
mod_vvisit_counterMúlt hónapban108846
mod_vvisit_counterÖsszesen5089799

Induló tanfolyamok

Babamasszázs oktatói képzés

Kezdő dátum:  

2020. április 17.

 

 Ayurvédikus masszázsképzés

Kezdő dátum:  

2020. április 24.

 

 Ayurvédikus Kismama masszázsképzés

Kezdő dátum:  

2020. április 24.

 

 Alakformáló masszázstanfolyam

Kezdő dátum:  

2020. április 27.

 

Alt. Ayurvéda mentor képzés

Kezdő dátum:  

2020. május 7.

 

Ayurvédikus talpmasszázs minitanfolyam

Kezdő dátum:  

2020. május 29.

 

Svédmasszázs tanfolyam

Kezdő dátum:  

2020. június 8.


Ayurvéda oktatás

Ayurvédikus masszázs - megtanulásával új életfilozófiát, és sok elégedett ügyfelet szerezhetsz! Korszerű elméleti és gyakorlati oktatásra alkalmas infrastruktúrával és eszközökkel rendelkezünk az oktatások magas színvonala érdekében. Egyes képzéseink pontszerző képzésként is elérhetők.

 

Babamasszázs

Új képzés Mo-on! Tanítsd meg Te a mamákat az ayurvédikus babamasszázsra! Nem csak a babamasszázst, hanem az oktatói gyakorlat megszerzésésében is segít képzési programunk. Modern tanbabákon tanulhatod meg az ayurvédikus babamasszázs oktatás fortélyait. Szükség esetén leendő munkádhoz a saját tanbabád beszerzésében is segítünk.

 

Wellness

Ayurvédikus alap- és továbbképzések a Wellness szektor számára! Minden igényt kielégítő hordozható ayurvédikus segédeszközökkel (mobil ágyak, mobil állványok, stb.) rendelkezünk, hogy ügyfeleink igényeit akár saját telephelyén is kielégíthessük az ország bármely régiójában.

Életmód

Alternatív Ayurvéda Tanácsadó képzés! Magyarország legújabb, átfogó holisztikus tanfolyam! Egy képzés, amely egyedülálló a természetgyógyászat területén! Magyarországon elsőként olyan tanfolyamra hívunk, amelynek célja olyan embereket segítő szakma megvalósítása, melynek elvégzésével az ember testi-lelki adottságait figyelembe véve segíthetsz mások életének megreformálásában.

Bővebben...
Vizsgaszabályzat

Záróvizsgát az alábbi képzéseinken résztvevő tanulóknak érdemes tenniük, amennyiben Tanúsítványt szeretnének szerezni:

-  100 órás alternatív Ayurvédikus Tanácsadó képzés

-  60 órás ayurvédikus masszázsképzés

-  60 órás svédmasszázs képzés

-  72 órás ayurvédikus kismama masszázsképzés

-  30 órás ayurvédikus babamasszázs oktatói képzés

-  30 órás ayurvédikus szépségápolás képzés

A záróvizsga nem kötelező, de a tanúsítvány kiadásának feltétele. Amennyiben úgy dönt, hogy nem kíván záróvizsgát tenni, és ezt jelzi felénk, abban az esetben a tanfolyamról látogatási igazolást állítunk ki.

A záróvizsga a tanfolyam zárónapját követő 1 éven belül letehető. Évente négy-öt vizsgaidőszak áll hallgatóink rendelkezésre. A látogatási igazolás kiállítása és a záróvizsgára való bocsátás természetesen feltételekhez kötött, melyek az alábbiak:

- Megfelelő óraszámon való részvétel (A hiányzások nem haladhatják meg a tanfolyam teljes óraszámának 20%-át)

- A tanfolyam köztes vizsgájának „Megfelelt” szintű teljesítése, vagyis a köztesvizsga dolgozatok teljes pontszáma minimum 60%-ának teljesítése.

 

Az alábbi képzéseinken a képzések ideje alatt köztes vizsgákat is tartunk, hiszen a köztesvizsga ad jelentést a hallgatók tudásszintjéről:

-  AAT képzésen 2 alkalommal

-  Ayurvédikus masszázsképzéseinken (felnőtt, kismama) 2 alkalommal

-  Svédmasszázs képzésen 2 alkalommal

-  Babamasszázs oktatói képzésen 1 alkalommal

-  Szépségápolás képzésen 1 alkalommal

 

Amennyiben a hallgató a fenti feltételeknek megfelel, záróvizsgára jelentkezhet, vagy látogatási igazolásra jogosult.

A záróvizsgára való jelentkezés módja

Záróvizsgára jelentkezni a „Jelentkezési lap (záróvizsgára)” formanyomtatvány kitöltésével, aláírásával, valamint a vizsgadíj befizetésével lehet.

A vizsgadíj költsége valamennyi képzésünk esetén egységesen 12.000 Ft., melyet a képzés költsége nem tartalmaz. (Ez az egyetlen felmerülő költség a tandíjon felül.) A jelentkezési lapon szerepelnek a választható vizsgaidőpontok, melyet egyértelműen meg kell jelölni, valamint az ezekhez tartózó vizsgadíj befizetési határidők (kb. a vizsga előtti 2-3 héten belül). A jelentkezési lap leadható a tanfolyam során személyesen (ez a legkényelmesebb hallgatóink számára), vagy a tanfolyam után postai úton. A vizsgadíj befizethető személyesen, vagy utalással történik.   

Záróvizsga

A záróvizsgán hallgatóink „Megfelelt „vagy „Nem felelt meg” minősítést kaphatnak. A záróvizsga egy napon kerül megrendezésre (ezt tekintjük egy vizsgaidőszaknak) és három részből áll (írásbeli, szóbeli, gyakorlati vizsga).

Írásbeli vizsga: az első napon, 09:00 órakor kerül megrendezésre, 120 perces időtartamban. A dolgozat a megírás napján kijavításra kerül. A vizsga sikeres, amennyiben a hallgató elérte a dolgozat összpontszámának 60 %-át. Az írásbeli vizsga „Megfelelt” színtű teljesítése (a kizáró jellegű kérdések összpontszámának minimum 50%-os teljesítése, valamint a dolgozat teljes pontszámának minimum 60%-ának teljesítése) feltétele szóbeli vizsgán való részvételnek. „Nem megfelelt” eredmény esetén a záróvizsga folytatásához az írásbeli vizsga megismétlésére van szükség, új vizsganapon (pótvizsga).

Sikeres írásbeli vizsgát követően ugyanazon a napon, kb. 11.30-12:00 órától kerül megrendezésre a szóbeli vizsga. A szóbeli vizsga során a tanulók témakörönként 1 tételt húznak (összesen 4 tételt). Sikeres, vagy sikertelen szóbeli vizsga esetén a gyakorlati vizsgán való részvétel egyaránt biztosított. A sikertelen szóbeli vizsga magával vonja az írásbeli vizsga megismétlését is tekintet nélkül annak korábbi sikerességére, vagy sikertelenségére.  A sikertelen gyakorlati vizsga szintén új pótvizsga időpontban javítható.

AAT képzés Írásbeli és szóbeli vizsga
Kismama masszázsképzés  Írásbeli, szóbeli, gyakorlati vizsga
 Ayurvédikus masszázsképzés  Írásbeli, szóbeli, gyakorlati vizsga
 Babamasszázs oktatói képzés  Írásbeli, szóbeli, gyakorlati vizsga
 Szépségápolás képzés  Írásbeli, gyakorlati vizsga
Haladó masszázsképzés Írásbeli, gyakorlati vizsga
Svédmasszázs képzés Írásbeli, gyakorlati vizsga

 

Pótvizsga

Amennyiben a záróvizsga valamely, vagy minden része sikertelen, pótvizsgára van lehetőség, a pótvizsgadíj megfizetése mellett.  A pótvizsgára való jelentkezés feltételei megegyeznek a normál vizsgáéval, időpontjai pedig a vizsgaidőszakok időpontjaival. Pótvizsga háromszori alkalommal tehető, a képzés zárónapját követő 1 naptári éven belül.

A pótvizsga díja megegyezik a záróvizsga díjával.