Rólunk mondták

"Jól éreztem magam a Dia nagyon kedves, fiatalos, lendületes, alapos oktatásán."

Vizsgaidőszak - 2019

Legközelebbi vizsgák:

2019. november 27.

(jelentkezési határidő: november 13.)

 

Tanfolyami naptár

november 2019
H K SZ CS P SZ V
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
december 2019
H K SZ CS P SZ V
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Szavazás

Kérem. segítsen! Melyik oktatásokat tartaná vonzónak?
 

Ayurvédia a Facebook-on
Látogatók

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa89
mod_vvisit_counterTegnap4313
mod_vvisit_counterE héten12130
mod_vvisit_counterE hónapban74038
mod_vvisit_counterMúlt hónapban122863
mod_vvisit_counterÖsszesen4573740

Induló tanfolyamok

Ayurvédikus Babamasszázs oktatói képzés

Kezdő dátum:  

2019. november 22.

 

 Svédmasszázs tanfolyam

Kezdő dátum:  

2019. november 25.

 

Alt. Ayurvéda Tanácsadó képzés

Kezdő dátum:  

2020. január 27.


Ayurvéda oktatás

Ayurvédikus masszázs - megtanulásával új életfilozófiát, és sok elégedett ügyfelet szerezhetsz! Korszerű elméleti és gyakorlati oktatásra alkalmas infrastruktúrával és eszközökkel rendelkezünk az oktatások magas színvonala érdekében. Egyes képzéseink pontszerző képzésként is elérhetők.

 

Babamasszázs

Új képzés Mo-on! Tanítsd meg Te a mamákat az ayurvédikus babamasszázsra! Nem csak a babamasszázst, hanem az oktatói gyakorlat megszerzésésében is segít képzési programunk. Modern tanbabákon tanulhatod meg az ayurvédikus babamasszázs oktatás fortélyait. Szükség esetén leendő munkádhoz a saját tanbabád beszerzésében is segítünk.

 

Wellness

Ayurvédikus alap- és továbbképzések a Wellness szektor számára! Minden igényt kielégítő hordozható ayurvédikus segédeszközökkel (mobil ágyak, mobil állványok, stb.) rendelkezünk, hogy ügyfeleink igényeit akár saját telephelyén is kielégíthessük az ország bármely régiójában.

Életmód

Alternatív Ayurvéda Tanácsadó képzés! Magyarország legújabb, átfogó holisztikus tanfolyam! Egy képzés, amely egyedülálló a természetgyógyászat területén! Magyarországon elsőként olyan tanfolyamra hívunk, amelynek célja olyan embereket segítő szakma megvalósítása, melynek elvégzésével az ember testi-lelki adottságait figyelembe véve segíthetsz mások életének megreformálásában.

Bővebben...
Amit hazahoztam (Nepál 1. rész)

Ez az iromány sürgeti magát bennem, hogy még frissében leírjam és átadjam az olvasóknak mindazt, amiben az elmúlt hónapokban éltem.

A történet még 2018 elején kezdődött bennem, amikor Indiában voltam és egy belföldi repülőút során megpillantottam a Himalája egyik havas csúcsát. Éreztem abban a pillanatban, hogy én ezt akarom látni élőben, ott állva előtte, így a kérdés csak annyi volt, hogy mikor? 

Nem kellett sokáig várni, 2019 júliusában eljött az én időm, utazhattam Ázsiába. A terv az volt és a valóság ehhez társult is, hogy Indiában töltök pár hetet, majd átrepülök Nepálba az időm nagy részében. Végül Nepálban 2 hónapot sikerült eltöltenem.

Sokan kérdezték még itthon is, de Nepálban is, hogy mit keresek, mi a célom, miért jöttem? Erre a kérdésre nagyon sok választ tudok adni, de amit igazán kerestem, azt nem mondtam el senkinek. Viszont megtaláltam. Sok utazótól hallottam, hogy elfáradt, megrekedt, szüksége van egy kis szünetre. Nagyon is érthető ez az európai vagy amerikai világot szemlélve, ahol mindennapos a mérhetetlen stressz és annak következményeinek a legyűrése. És ez nem is mindig sikerül. Természetesen ez engem tekintve is jelen volt, viszont kerestem valamit, ami már-már kihúnyófélben van itthon, de még létezik valahol.

Így találtam szeretetet. Kivétel nélkül mindig szeretve éreztem magamat az emberek által. Az a derű, ami a nepáli emberekből sugárzik, felbecsülhetetlen.

Találtam békét. Bár sokak szerint Buddha Indiában született, de valójában Nepálban (Lumbini környékén). Miért gondolom ezt, miért hiszek inkább a Nepáliaknak? Azért, mert Buddha békéje tükröződik a nepáli emberekből vissza. Az ott töltött hetek során egyszer sem voltam szem vagy fültanúja hangos szóváltásnak emberek között. Nem éreztem haragot, nem éreztem megbélyegzést, nem éreztem ítéletet. Pedig jócskán sűrű arrafelé az élet, sokan vannak, sokszor tűnik a forgatag kaotikusnak, és mégis őrzik a békét. Van bőven a tarsolyukban türelem is, nem sietnek, nem siettetnek, minden úgy jó, ahogy van. Az élet áramlik és mi vele áramolunk.

Találtam tiszteletet. A NAMASTE köszöntés jelentése a szemem előtt vált valóra (jelentése: A Bennem lévő isteni köszönti a benned lévő Istenséget). Egy olyan kultúrából jövök, ahol ez a tiszteletadás leáldozóban van. Nepálban az emberek találkozáskor összeérintik a tenyereiket, meghajolnak egymás felé és kiejtik a bűvös szót: Námászté! Ahogy telt az idő, úgy vált számomra is egyre könnyebbé és tisztelettel átitatva a köszöntés és az azt követő meghajlás embertársaim felé. Teljesen természetessé vált, hogy tisztelem a másik embert. A tiszteletük úgy is megnyilvánult felém, hogy ha kérdeztek valamit (pl. szeretnék e taxival utazni) és én nem-mel válaszoltam, nem követtek tovább, nem erősködtek, egyszerűen elfogadták a válaszomat (valljuk be sok ázsiai országban, ahol a lét a tét, egy válasz után nem szokás békén hagyni a turistát)

Találtam bizalmat. Miért is kell mindig mindent tudni előre? Vagy millió kérdéssel körbebombázni egy adott témát? Ismerős? Nekem is az :) ….  De minden busz elindul, lehet nem 8 órakor, hanem fél 9-kor (addig jól megtelik a busz); minden domboldal megmászható járható út nélkül is; ha nem is tudod valamire a választ azonnal, majd megkapod időre.

Találtam közösséget, családi élményeket. Bárhova mentem is, mindig azt éreztem, hogy szívesen fogadnak. Senki nem háborodik fel, ha előzetes bejelentkezés nélkül érkezik az ember. A vendég minden házban szívesen látott, ahol gondoskodnak róla és ahol tisztelet veszi körül.

Találtam egyszerűséget, találtam letisztultságot, nem hiányzott semmi, ami bonyolult, ami kiszámítható, ami körülírható.

Találtam reményt, hogy a Földön még létezik olyan közösség, nép, akik aszerint élnek, mint amiben hisznek!

Egyszerűen csak léteztem, háborítatlanul.