Rólunk mondták

"Mindent köszönök! Csodálatos képzés volt! Mind szakmailag, mind emberileg gazdagabb lettem. Közelebb kerültem a saját igazságomhoz és Istenhez. Hálásan köszönöm! Minden egyéb képzéseteken részt fogok venni! Csak így tovább!" - Zsuzsi

Svédmasszázs képzés

Svédmasszázs tanfolyam

2020. június 8.

AAM Ayurvéda képzés

Alternatív Ayurvéda Mentor képzés

2020. május 7.

Vizsgaidőszak - 2019

Legközelebbi vizsgák:

április 8.

(jelentkezési határidő: március 18.)

június 19.

(jelentkezési határidő: május 29.)

augusztus 7.

(jelentkezési határidő: július 17.)

szeptember 28.

(jelentkezési határidő: szeptember 7.)

október 16.

(jelentkezési határidő: szeptember 25.)

 

Tanfolyami naptár

április 2020
H K SZ CS P SZ V
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
május 2020
H K SZ CS P SZ V
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Szavazás

Kérem. segítsen! Melyik oktatásokat tartaná vonzónak?
 

Ayurvédia a Facebook-on
Látogatók

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa1732
mod_vvisit_counterTegnap3846
mod_vvisit_counterE héten1732
mod_vvisit_counterE hónapban20696
mod_vvisit_counterMúlt hónapban108846
mod_vvisit_counterÖsszesen5093226

Induló tanfolyamok

Babamasszázs oktatói képzés

Kezdő dátum:  

2020. április 17.

 

 Ayurvédikus masszázsképzés

Kezdő dátum:  

2020. április 24.

 

 Ayurvédikus Kismama masszázsképzés

Kezdő dátum:  

2020. április 24.

 

 Alakformáló masszázstanfolyam

Kezdő dátum:  

2020. április 27.

 

Alt. Ayurvéda mentor képzés

Kezdő dátum:  

2020. május 7.

 

Ayurvédikus talpmasszázs minitanfolyam

Kezdő dátum:  

2020. május 29.

 

Svédmasszázs tanfolyam

Kezdő dátum:  

2020. június 8.


Ayurvéda oktatás

Ayurvédikus masszázs - megtanulásával új életfilozófiát, és sok elégedett ügyfelet szerezhetsz! Korszerű elméleti és gyakorlati oktatásra alkalmas infrastruktúrával és eszközökkel rendelkezünk az oktatások magas színvonala érdekében. Egyes képzéseink pontszerző képzésként is elérhetők.

 

Babamasszázs

Új képzés Mo-on! Tanítsd meg Te a mamákat az ayurvédikus babamasszázsra! Nem csak a babamasszázst, hanem az oktatói gyakorlat megszerzésésében is segít képzési programunk. Modern tanbabákon tanulhatod meg az ayurvédikus babamasszázs oktatás fortélyait. Szükség esetén leendő munkádhoz a saját tanbabád beszerzésében is segítünk.

 

Wellness

Ayurvédikus alap- és továbbképzések a Wellness szektor számára! Minden igényt kielégítő hordozható ayurvédikus segédeszközökkel (mobil ágyak, mobil állványok, stb.) rendelkezünk, hogy ügyfeleink igényeit akár saját telephelyén is kielégíthessük az ország bármely régiójában.

Életmód

Alternatív Ayurvéda Tanácsadó képzés! Magyarország legújabb, átfogó holisztikus tanfolyam! Egy képzés, amely egyedülálló a természetgyógyászat területén! Magyarországon elsőként olyan tanfolyamra hívunk, amelynek célja olyan embereket segítő szakma megvalósítása, melynek elvégzésével az ember testi-lelki adottságait figyelembe véve segíthetsz mások életének megreformálásában.

Bővebben...
Amit hazahoztam (Nepál 1. rész)

Ez az iromány sürgeti magát bennem, hogy még frissében leírjam és átadjam az olvasóknak mindazt, amiben az elmúlt hónapokban éltem.

A történet még 2018 elején kezdődött bennem, amikor Indiában voltam és egy belföldi repülőút során megpillantottam a Himalája egyik havas csúcsát. Éreztem abban a pillanatban, hogy én ezt akarom látni élőben, ott állva előtte, így a kérdés csak annyi volt, hogy mikor? 

Nem kellett sokáig várni, 2019 júliusában eljött az én időm, utazhattam Ázsiába. A terv az volt és a valóság ehhez társult is, hogy Indiában töltök pár hetet, majd átrepülök Nepálba az időm nagy részében. Végül Nepálban 2 hónapot sikerült eltöltenem.

Sokan kérdezték még itthon is, de Nepálban is, hogy mit keresek, mi a célom, miért jöttem? Erre a kérdésre nagyon sok választ tudok adni, de amit igazán kerestem, azt nem mondtam el senkinek. Viszont megtaláltam. Sok utazótól hallottam, hogy elfáradt, megrekedt, szüksége van egy kis szünetre. Nagyon is érthető ez az európai vagy amerikai világot szemlélve, ahol mindennapos a mérhetetlen stressz és annak következményeinek a legyűrése. És ez nem is mindig sikerül. Természetesen ez engem tekintve is jelen volt, viszont kerestem valamit, ami már-már kihúnyófélben van itthon, de még létezik valahol.

Így találtam szeretetet. Kivétel nélkül mindig szeretve éreztem magamat az emberek által. Az a derű, ami a nepáli emberekből sugárzik, felbecsülhetetlen.

Találtam békét. Bár sokak szerint Buddha Indiában született, de valójában Nepálban (Lumbini környékén). Miért gondolom ezt, miért hiszek inkább a Nepáliaknak? Azért, mert Buddha békéje tükröződik a nepáli emberekből vissza. Az ott töltött hetek során egyszer sem voltam szem vagy fültanúja hangos szóváltásnak emberek között. Nem éreztem haragot, nem éreztem megbélyegzést, nem éreztem ítéletet. Pedig jócskán sűrű arrafelé az élet, sokan vannak, sokszor tűnik a forgatag kaotikusnak, és mégis őrzik a békét. Van bőven a tarsolyukban türelem is, nem sietnek, nem siettetnek, minden úgy jó, ahogy van. Az élet áramlik és mi vele áramolunk.

Találtam tiszteletet. A NAMASTE köszöntés jelentése a szemem előtt vált valóra (jelentése: A Bennem lévő isteni köszönti a benned lévő Istenséget). Egy olyan kultúrából jövök, ahol ez a tiszteletadás leáldozóban van. Nepálban az emberek találkozáskor összeérintik a tenyereiket, meghajolnak egymás felé és kiejtik a bűvös szót: Námászté! Ahogy telt az idő, úgy vált számomra is egyre könnyebbé és tisztelettel átitatva a köszöntés és az azt követő meghajlás embertársaim felé. Teljesen természetessé vált, hogy tisztelem a másik embert. A tiszteletük úgy is megnyilvánult felém, hogy ha kérdeztek valamit (pl. szeretnék e taxival utazni) és én nem-mel válaszoltam, nem követtek tovább, nem erősködtek, egyszerűen elfogadták a válaszomat (valljuk be sok ázsiai országban, ahol a lét a tét, egy válasz után nem szokás békén hagyni a turistát)

Találtam bizalmat. Miért is kell mindig mindent tudni előre? Vagy millió kérdéssel körbebombázni egy adott témát? Ismerős? Nekem is az :) ….  De minden busz elindul, lehet nem 8 órakor, hanem fél 9-kor (addig jól megtelik a busz); minden domboldal megmászható járható út nélkül is; ha nem is tudod valamire a választ azonnal, majd megkapod időre.

Találtam közösséget, családi élményeket. Bárhova mentem is, mindig azt éreztem, hogy szívesen fogadnak. Senki nem háborodik fel, ha előzetes bejelentkezés nélkül érkezik az ember. A vendég minden házban szívesen látott, ahol gondoskodnak róla és ahol tisztelet veszi körül.

Találtam egyszerűséget, találtam letisztultságot, nem hiányzott semmi, ami bonyolult, ami kiszámítható, ami körülírható.

Találtam reményt, hogy a Földön még létezik olyan közösség, nép, akik aszerint élnek, mint amiben hisznek!

Egyszerűen csak léteztem, háborítatlanul.