<br />
<b>Notice</b>:  Undefined variable: slice_title in <b>/var/userdata/web/ayurvedaoktatas.hu/website/www/templates/rt_enigma/overrides/mod_rokgallery/templates/showcase/default.php</b> on line <b>35</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Undefined variable: slice_title in <b>/var/userdata/web/ayurvedaoktatas.hu/website/www/templates/rt_enigma/overrides/mod_rokgallery/templates/showcase/default.php</b> on line <b>35</b><br />

Ayurvédikus babamasszázs oktatói tanfolyam

Tanítsd meg Te a mamákat az ayurvédikus babamasszázsra!

Ayurvédikus masszázstanfolyamok

A masszázsok királynőjét neked is ismerned kell!

képzések

Tanfolyamok

Ahol nem csak technikát tanulsz, hanem az életet is!


rólunk

Az Ayurvédia

Ismerj meg minket, céljainkat, hitvallásunkat és munkáinkat!

eoktatas

Online lehetőségek

Közelebb hozzád, híd közted és a céljaid közt!


kelet

Nepál - India

Ahol megtaláltam a szépséget.. és ahol megtaláltam a tudást...

Érdekességek

Oldalunkon számos érdekes írást találsz az Ayurvédával kapcsolatban. Talán neked is segítenek megérteni, hogy napjainkban miért növekszik annyira az Ayurvéda rajongók népes támora!

Bővebben

Köszöntünk az Ayurvédia honlapján!

Kedves Látogató!

 
Az Ayurvédia, Ayurvédikus Masszázs- és Oktatóközpont 2007 óta foglalkozik Ayurvédikus tanfolyamok és masszázsszolgáltatások nyújtásával. Cégünk fő profilja az ayurvédikus masszázsok oktatása, az ayurvédikus masszázsok szolgáltatása és az Ayurvédáról szóló ismeretterjesztés.

Cégünk Magyarországon elsőként akkreditáltatta sikeresen ayurvédikus tanfolyamait. Munkánkat mindig is az úttörés és az Ayurvéda elveinek igaz terjesztése fémjelezte. Örülünk a  hozzánk tanításért forduló emberek Ayurvéda iránti rajongásának, a tőlük kapott elismerésnek és tanfolyamaink családias, barátságos és jó hangulatának. Engedd meg, hogy röviden bemutassuk mindazt, mellyel ayurvédikus oktatási portálunkon találkozhatsz!

Engem Horváth-Kovács Diánának hívnak. Az Ayurvédát eredeti indiai környezetben egy Ayurvédikus klinikán, életszerű körülmények között tanultam. Mivel megérintett szellemisége, életemet ennek a tudománynak áldoztam. Jelenleg, immáron 15. éve tartok ayurvédikus tanfolyamokat, abban reménykedve, hogy az emberek egyszer felismerik, hogy van igaz gyógymód testi -lelki problémáik orvoslására, és hogy az igaz gyógyító nem egy külső ember, hanem az ember saját maga.

Az Ayurvéda India ősi gyógyító és egészségmegőrző filozófiája, melyet évezredek óta a legkülönfélébb betegségek kezelésében intenzíven alkalmaznak. Az Ayurvéda különlegessége abban áll, hogy az egyes ember egészségének megőrzésére és a gyógyításban nem sablonos gyógymódokat és gyógykészítményeket használ, hanem igyekszik ezeket az egyén testi-lelki adottságaihoz igazítani, így éri el a leghatásosabb eredményeket.

Munkám során törekszem az Ayurvéda tiszta szellemiségét híven megőrizni. Nem hiszek a bálványokban, dogmákban, és semmi olyan elvben, amely elvenné az Ayurvéda  szépségét. Meggyőződésem, hogy az igazi tradíció nem az isten szobrokban, nem a keleti díszítésekben, berendezésekben rejlik, sőt abban sem hiszek, hogy az Ayurvéda csak indiai gyógyszerektől hatásos. Abban hiszek, hogy az igaz lényeg, az Ayurvéda filozófiája itt Magyarországon épp oly helytálló, mint származási országában.

Mikor/miért válaszd az Ayurvédiát tanulásod helyszíneként?

-        Akkor, hogy ha nem szeretnéd, hogy hiányérzeted maradjon a megszerzett tudásoddal szemben.

-        Ha felelősséget szeretnél vállalni ügyfeleid egészségéért.

-        Ha olyan embertől szeretnél tanulni, akinek motivációja nem a pénz, hanem a teljes tudás átadása, és aki érted is felelősséget vállal.

-        Ha azt szeretnéd, hogy a választott képzés elvégzését követően is valaki egy ideig fogja a kezedet és választ adjon bizonytalanságaidra.

-        Ha számodra fontos érték a szakmai naprakészség, szavahihetőség, az emberi tolerancia és együttérzés.

 

Szeretettel várlak az Ayurvédiába igazi Ayurvédát tanulni! 

Ayurvédát csak autentikus forrásból!

Ha Ayurvédát szeretnél tanulni, kérlek, gondolkodj el azon, hogy mi a célod vele. Magadévá szeretnéd-e tenni hitelesen az Ayurvéda komplex tudományát, hogy legjobb tudásod szerint segíts más embereken, vagy csak betanított munkásként pénzt szeretnél „gyártani”.  Ha az első célt választottad, akkor érdemes autentikus forrástól tanulnod.

Bővebben ...

Rólunk mondták

Az Ayurvédáról - másként

Mesélek arról, amiért itt vagy :)

Sokan próbálták már megfogalmazni előttem az Ayurvéda lényegét, természetét.

Hogyan is lehetne szavakba önteni valamit, ami ennyire komplex, holisztikus és egyedülálló?

Bővebben ...

Közösségi oldalaink

Megtalálsz minket a Facebbok és Instagram felületein is:

@ayurvedia néven

Gyere és csatlakozz hozzánk ott is :)

Alt. Ayurvéda Mentor képzés

Március 18.

Kismama masszázsképzés

Április 25.

Babamasszázs oktató képzés

Április 29.

Ayurvédikus masszázstanfolyam

Április 25.

Marma tanfolyam

Március 25.

Ayurvédikus Fejmasszázs tanfolyam

Január 29.

Záróvizsga dátumok 2024

Február 15  (jelentkezési határidő: január 24)

 

Valamennyi Online vizsgaalkalom!