Rólunk mondták

"Nekem nagyon tetszett, hogy nem iskolarendszerű, hanem közvetlen volt az oktatás".  - Niki

Ayurvédikus fejmasszázs

tanfolyam

2019. június 24.

Vizsgaidőszak - 2019

Legközelebbi vizsgák:

2019. február 11.

(jelentkezési határidő: január 21)

 

Tanfolyami naptár

április 2019
H K SZ CS P SZ V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
május 2019
H K SZ CS P SZ V
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Szavazás

Kérem. segítsen! Melyik oktatásokat tartaná vonzónak?
 

Ayurvédia a Facebook-on
Látogatók

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa2922
mod_vvisit_counterTegnap3890
mod_vvisit_counterE héten6812
mod_vvisit_counterE hónapban92565
mod_vvisit_counterMúlt hónapban118110
mod_vvisit_counterÖsszesen3739534

Induló tanfolyamok

Shirodara minikurzus

Dátum:  

2019. április 15.

 

Haladó Ayurvéda kurzus

Kezdő dátum:  

2019. április 15.

 

Babamasszázs Oktató képzés

Kezdő dátum:  

2019. április 29.

 

Ayurvédikus Talpmasszázs minitanfolyam

Dátum:  

2019. május 3.

 

Ayurvédikus Fejmasszázs tanfolyam

Kezdő dátum:  

2019. június 24. 

 

 Alakformáló masszázsképzés

Kezdő dátum:  

2019. július 8.

 

 Ayurvédikus marmapontok az arcon

Kezdő dátum:  

2019. július 15.

 

Ayurvéda oktatás

Ayurvédikus masszázs - megtanulásával új életfilozófiát, és sok elégedett ügyfelet szerezhetsz! Korszerű elméleti és gyakorlati oktatásra alkalmas infrastruktúrával és eszközökkel rendelkezünk az oktatások magas színvonala érdekében. Egyes képzéseink pontszerző képzésként is elérhetők.

 

Babamasszázs

Új képzés Mo-on! Tanítsd meg Te a mamákat az ayurvédikus babamasszázsra! Nem csak a babamasszázst, hanem az oktatói gyakorlat megszerzésésében is segít képzési programunk. Modern tanbabákon tanulhatod meg az ayurvédikus babamasszázs oktatás fortélyait. Szükség esetén leendő munkádhoz a saját tanbabád beszerzésében is segítünk.

 

Wellness

Ayurvédikus alap- és továbbképzések a Wellness szektor számára! Minden igényt kielégítő hordozható ayurvédikus segédeszközökkel (mobil ágyak, mobil állványok, stb.) rendelkezünk, hogy ügyfeleink igényeit akár saját telephelyén is kielégíthessük az ország bármely régiójában.

Életmód

Alternatív Ayurvéda Tanácsadó képzés! Magyarország legújabb, átfogó holisztikus tanfolyam! Egy képzés, amely egyedülálló a természetgyógyászat területén! Magyarországon elsőként olyan tanfolyamra hívunk, amelynek célja olyan embereket segítő szakma megvalósítása, melynek elvégzésével az ember testi-lelki adottságait figyelembe véve segíthetsz mások életének megreformálásában.

Bővebben...
Haladó ayurvédikus képzés
Végzett hallgatóink kérésére és örömére: Továbbképzés ayurvédikus masszőröknek
 
Tudjuk, sok végzett hallgatónk várta már az ayurvédikus masszázstanfolyam folytatását, mely során olyan olajos, ayurvédikus masszázstechnikákat sajátíthat el, melyekkel kiszínezheti szolgáltatáspalettáját, valamint a természet segítségével ápolhatja és kényeztetheti vendégei és saját lelkét is.
 
Nos, nem kell tovább várni! A bőséges olajcsorgatással nyugtató és szépítő, a tejes-rizses krémmel ápoló és kenő, valamint különböző gyógynövényeket felvonultató ayurvédikus masszázsok elméletének és gyakorlatának elsajátítására irányuló tanfolyam májusi kezdéssel megvalósul. Mindez a megszokott ayurvédikus szemléletmóddal átszőve! 
 
A tanfolyam időpontjai:
 
2019. április 15-16 (hétfő-kedd)
2019. május 13-14 (hétfő-kedd)
 
Az oktatás minden esetben 9:00 – 15:45 óráig tart.
 
A 24 órás (4 napos) tanfolyam tematikája
 
1-2 nap:
Shirodara - a fej olajos terápiájának elmélete és gyakorlata.
Navarakizi - a rizses batyus átdörzsöléssel záruló kezelés elmélete és gyakorlata.
 
3-4. nap: 
Udwartan - a gyógynövényporos masszázskezelés elmélete és gyakorlata*.
Patra Pottali – a gyógynövényes batyus masszázsterápia elmélete és gyakorlata*.
 
* Felhívjuk a jelentkezők figyelmét, hogy az Udwartan és a Patra Pottali masszázskezelések - bár a képzés teljes körű ismeretszerzést biztosít -  a gyógynövények használata miatt, az érvényben lévő törvényi szabályozás szerint  csak Fitoterapeuta szakos természetgyógyász végzettséggel alkalmazhatók.
 
Az ayurvédikus továbbképző masszázstanfolyam tananyaga a felsorolt ayurvédikus masszázsok elméletét (indikációk, kontraindikációk) és gyakorlati alkalmazását tárgyalja kezdve a batyuk elkészítésétől, a gyógynövények előkészítésén át a test utókezeléséig a test masszírozása után, vagy közben.
 
Az elsajátítható masszázsokról 
 
Shirodara (a fej olajos terápiája)
 
E bőséges olajjal és a vendég körül kialakított csodás harmóniával ható ayurvédikus masszázs nemcsak kiemelkedő idegrendszeri nyugtatóereje, de a bőr és az arc szépségét támogató hatása miatt is vált méltán népszerűvé.
 
 
Navarakizi 
 
A teljes testen alkalmazott forró batyus átdörzsölés felüdülést jelent a bőrnek és az izmoknak egyaránt. A masszázst átható édes illat és a batyu alapanyagát képező rizsből kifacsart krémes nedű a testet, lelket elvarázsolja.
 
  
Udwartan
 
A legnépszerűbb kozmetikai testradírokat megszégyenítő bőrradírozó hatással, a tudatosan összeválogatott gyógynövények intenz ív erejével és illatával a leghatásosabb méregtelenítő és fogyást elősegítő ayurvédikus masszázs. 
 
Patra Pottali
 
Olajban feldolgozott gyógynövények egy illatos, zöld batyuban.  Mintha az egészség illatát szívhatnánk magunkba, miközben az ayurvédikus masszázs zárásaként teljes a testet árdolgozza a forró olajba mártott gyógynövényes batyu. A hozzáértő masszázsterapeuta célirányosan kiválasztott gyógynövényekkel enyhíti a testi fájdalmat, a letapadásokat és görcsöket, miközben a lélek az illatos, dús zöld mezőkön pihen.
 
  
 
 
A jelentkezés feltételei
 
A továbbképzésre kizárólag végzett hallgatóink jelentkezését várjuk a letöltések menüpontban található Jelentkezési lap kitöltéséve  és visszaküldésével, valamint a tanfolyami előleg befizetésével. A tandíjról az Árlista menüpont alatt részletes tájékoztatás található.
 
A tanfolyamra ne felejtsd el magaddal hozni bevált gyakorlóruhádat és papucsodat, valamint egy törölközőt és egy bikinit/fürdőnadrágot, hiszen a szokásokhoz híven a kényeztető és testet, lelket regeneráló élményeket magadon is megtapasztalhatod a gyakorlás során.